Besplatna radionica o pisanju poslovnog plana i pokretanju biznisa u Mostaru

28 feb
Rok prijave 02.03.2020

Imaš ideju za biznis, ali ne znaš kako da je realizuješ? Mi ti možemo pomoći! Dođi na obuku o pisanju poslovnog plana u srijedu, 4.3.2020. godine od 13:00 do 15:00h u Američkom kutku u Mostaru!

Online trening ‘’Pisanje poslovnog plana”, koji organizuje LDA Mostar, namijenjen je mladima koji žele pokrenuti vlastiti biznis ili imaju poslovnu ideju koju žele dalje razvijati. Trening vodi Dario Caccamisi, viši ekspert s bogatim iskustvom iz oblasti mikro i malih poduzeća iz talijanske regije Trento.

Prijavi se za radionicu putem e-maila: [email protected] do 02.03.2020. godine. Pošalji nam svoje ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona i kratko nam napiši razlog prijave na našu obuku. 🙂

Polaznici treninga će biti podjeljeni u tri grupe, te će svaka grupa nakon održanog treninga imati određeno vrijeme za izdradu poslovnog plana uz mentorstvo gosp. Caccamisia. Grupa čiji poslovni plan bude ocijenjen najboljim dobit će podršku za realizaciju ideje, kao i pomoć za pronalaženje finansijskih sredstava za svoj biznis!

Trening je organizovan u okviru projekta ‘’Podrška jačanju kapaciteta lokalnih vlasti i podrška gospodarske promocije tri grada u BiH u sektoru obnovljivih izvora energije, upravljanju šumskim bogatstvima i promociji mikro i malih poduzeća’’, kojeg financira talijanska pokrajina Trento.

FB Event

(Visited 105 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments