Besplatna online radionica – Brzo učenje i mape uma

1 maj

Upoznajte se sa naprednim tehnikama brzog učenja koje mogu da vam olakšaju i višestruko poboljšaju učenje za samo četiri nedelje.

Na ovoj online radionici “Brzog učenja i mapa uma” govorićemo o teškoćama kod učenja, upoznaćemo se sa stilovima učenja, videćemo koje vrste učenja postoje, čućemo čime raspolažemo kroz priču o građi mozga i na kraju saznaćemo šta je tačno učenje (iz koliko faza se sastoji) i šta donosi celokupni Trening.

– Teškoće kod učenja: U ovom delu radionice svako od nas će prepoznati šta trenutno ne radi na najbolji način. Kada postanemo svesni teškoća i načina kako da ih prevaziđemo to nam otvara put u mnogo brže i efikasnije učenje.
– Stilovi učenja su načini na koji usvajamo gradivo. To su vizuelni, auditivni i haptički. Svi mi koristimo sva tri stila učenja ali najverovatnije, svako od nas ima omiljeni. Na radionici ćete dobiti smernice kako da prepoznate svoj dominantni stil.
– Tri osnovne vrste učenja. Upoznavanjem sa njima postaće nam jasno zašto kod nekog gradiva odugovlačimo i bubamo a neko gradivo naučimo sa razumevanjem.
– Veoma je važno da se upoznamo sa građom našeg mozga i kapacitetom za usvajanje novog znanja. Ovaj deo radionice uneće novo svetlo u to kako na najlakši način usvajamo gradivo i kako da se motivišemo za učenje.
– U poslednjem delu predavanja govoriće se o fazama učenja i biće predstavljen celokupni program Treninga.

Jednočasovnu online radionicu održavamo u utorak 05. maja sa početkom u 18h.
Prvih 40 minuta Boban Stojanov, vlasnik i trener u Edukativnom centru Akademija Znanja upoznaće vas sa metodologijom kojom se bavi već 15 godina a preostalo vreme je ostavljeno vama, za pitanja u vezi sa tematikom i treningom.

 Prijava putem registracionog linka
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwuc–vpzIsGNadYS_0RQXXU_6eMSDqLvkn

(Visited 59 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments