Besplatna online coding sesija – Analiziraj podatke uz Pandas

16 mar
Rok prijave 19.03.2024
Ako te zanima programiranje, analiza podataka i Python, pridruži nam se!
Pridružite se Asji Avdić na Live Coding Sesiji gdje ćete imati priliku analizirati podatke u Pythonu – tačnije koristeći Pandas!
Ne propustite ovu sesiju na Encode platformi, zakazanu za četvrtak, 21. mart 2024., od 20:00 do 21:00 sati. Sesija će se održati online preko Google Meet-a, omogućavajući vam da učite iz udobnosti vlastitog doma.
Link za Google Meet bit će poslan svim učesnicima na dan događaja. Sesija je otvorena za sve zainteresirane, bez obzira na prethodno iskustvo. Prijavite se odmah kako biste osigurali svoje mjesto u ovom jedinstvenom događaju!
  • 📆 Datum: 21.3.2024.
  • ⏰ Vrijeme: 20:00 – 21:00
  • 📍 Gdje: Google Meet
  • Organizator: [Encode]

✨ Prijavite se i ne propustite šansu da učite od najboljih!

Svi prijavljeni će na mail dobiti link info sesije i sve potrebne informacije za učešće. Prijaviti se možete  najkasnije do srijede, 19. marta.
Ispuni ovu formu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepEwG6Kk2XaG_CKVu4pd8slMWrbcAIWfuwGv78-KubD31-KA/viewform , spremi svoja pitanja i uz pomoć našeg predavača napravi svoje prve korake u Pythonu-u! 😉

*Sesija je besplatna i namijenjena je svima zainteresiranima za učenje i usavršavanje u oblasti data analysis-a pomoću Pythona-a
(Visited 62 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments