Besplatna INTERA TP UI/UX obuka za žene

18 mar
Rok prijave 28.03.2021

INTERA Tehnološki Park organizira treću besplatnu obuku za UI/UX dizajn. Desetodnevna obuka UI/UX Design Course započet će uvodom u ovo područje i upoznavanjem alata Figma, a potom će sudionice imati priliku naučiti sve korake koje čine UI/UX proces – od prvog sastanka s klijentom, skiciranja, prototypinga, iteracije, dizajna finalnog proizvoda te završnog sastanka s klijentom.

Kroz obuku, sudionice će naučiti i nešto više o teoriji vizualnog dizajna, a sva stečena znanja će primijeniti kroz rad na stvarnom primjeru mobilne aplikacije. Obuka će rezultirati praktičnim vještinama koje će sudionice imati priliku primijeniti tijekom svog budućeg profesionalnog angažmana.

Obuka, za koju se sve zainteresirane mogu prijaviti ovdje, održavat će se dva puta tjedno u popodnevnim satima tijekom dva mjeseca u Code Hub-u Mostar uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a početak je planiran za travanj.

Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznica je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava u nedjelju, 28.3.2021. godine u 23:59h, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu prijavljene biti naknadno obaviještene.

Prednost će dobiti dame u dobi od 18 do 35 godina – studentice, nezaposlene mlade djevojke i žene te one koje imaju jasno izraženu želju za pokretanjem vlastitog poduzeća ili freelancing karijere. Za izvođenje praktičnih dijelova obuke polaznice će koristiti vlastite laptope.

Sve zainteresirane se mogu obratiti na [email protected] u slučaju bilo kakvih pitanja.

 

(Visited 304 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments