Besplatna coaching radionica „Da li sabotiraš svoj uspjeh?“

2 feb

Da li se plašiš uspjeha ili neuspjeha?
Da li prokrastiniraš– odgađaš važne zadatke?
Da li, ukratko, sabotiraš sebe i svoje potencijale?
Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja DA, ova radionica je za Tebe!

Šta nas zaustavlja na putu ka blagostanju? Priznajmo da je čovjek stvoren da bi uživao u svim blagodetima kojih na ovoj našoj planeti ima u izobilju.
Svjesni trud i napor koji čovjek ulaže da bi ostvario uspjeh može naime da „uplaši“ mozak koji je navikao na manji utrošak energije i na podsvjesnom nivou nas vraća u okvire komforne zone. Tu leži i odgovor na pitanje zašto smo skloni prokrastinaciji kao i na pitanje zašto osobe koje dobiju veliku sumu na lutriji obično brzo prokockaju iznos ili jednostavno budu nesrećne.

Na nama je dakle da svojim racionalnim razmišljanjem shvatimo koji su naši ciljevi, da se mozgu zahvalimo što nas štiti, procijenimo da postavljanje pitanja o povišici neće ugroziti naš opstanak i krenemo naprijed bez oklijevanja ka svom cilju! Zvuči lako, ali da li je zaista tako?
Na besplatnoj coaching radionici Centra LIderLab ćeš upravo naučiti:

  • kako da prepoznaš sfere u kojima sam sebe sabotiraš
  • koji su mogući razlozi iz kojih to činiš
  • kako da primijeniš efikasne tehnike za sticanje podržavajućih navika i prestaneš da staješ na put svom uspjehu

Pored navedenog dobićeš priliku da se upoznaš sa konceptom rada LiderLab tima, te postaviš pitanja iz oblasti coachinga, ličnog razvoja i razvoja karijere.
Zbog individualnog pristupa u radu za radionicu smo predvidjeli samo sedam učesnika. Radionica će se održati u LiderLab Centaru  u ulici Prvog krajiškog korpusa 26 u Banja Luci, 16. februara od 18:00 do 19:30.

Prijavi se klikom ovdje !

Ko su predavači?

Vaši predavači su iskusni certifikovani koučevi, po standardima Evropske koučing asocijacije (ECA), dodatno edukovani kroz NLP i Business treninge, nosioci internacionalnih certifikata, kao i osnivači Centra za lični razvoj, coaching i edukaciju „LiderLab“, Banja Luka.

(Visited 231 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments