Besplatan webinar: Magija orijenta

11 sep

Besplatan webinar magija orijenta online akademija OAK

  • 15. Septembra 2022. – 18:00
  • Online via Zoom

Online Akademija OAK nastavlja sa svojom praksom održavanja besplatnih webinara, a ovaj put tema je jako zanimljiva – Magija Orijenta.

Po samo naslovu dalo bi se zaključiti da idemo na putovanje u neku egzotičnu destinaciju ili da ćemo pripremati neke ukusne recepte. Da, idemo na putovanje kojim će nas povesti naše tri mlade profesorice Šejla, Farah i Kanita i donijeti nam zanimljivosti iz arapskog, turskog i perzijskog jezika.

Šta je slično, a šta različito? Koji jezik je osnova za ostale? Ko se sve služi ovim jezicima i kako su povezani sa bosanskim jezikom? Na ta pitanja ćemo dobiti odgovor 15. septembra u 18:00 sati kad ovaj interakivni webinar treba da počne, sa trajanjem do 60 minuta.

Webinar će se održati preko aplikacije Zoom. Budite i vi dijelom ovog webinara i poslušajmo nešto novo.

U toku webinara imati ćete priliku da postavite pitanja te tako i sami budete dio ovog interaktivnog webinara. Ali… to nije sve, za sve učesnike webinara pripremili smo i posebno poklon iznenađenje koje ćemo objaviti u toku istog.

Još razmišljate? Snimi datum i registruj svoje učešće na ovom besplatnom webinaru! Pridružite nam se i uživajte! Broj mjesta je ograničen*

PRIJAVA

(Visited 120 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments