Besplatan trening za mlade iz osnova Node.js

9 aug
Rok prijave 13.08.2023

Udruženje Plus Ultra ti nudi jedinstvenu priliku da usvojiš znanja iz osnova Node.js, što može biti odlična odskočna daska za tvoje sljedeće poduhvate u svijetu web developmenta!

Odabrani učesnici Node.js treninga će imati priliku da potpuno besplatno pohađaju 18h interaktivne edukacije i to u sljedećim terminima:

uvodna online sesija – 17. august (četvrtak) od 19:30 – 21:30;

vikend 19. i 20. august uživo u Sarajevu (oba dana od 09:00 – 17:00);

Trening se održava u Sarajevu, te organizator nije u mogućnosti da pokrije putne troškove i smještaj za učesnike izvan Kantona Sarajevo. Pored toga, od učesnika se očekuje da tokom edukacije koriste vlastiti laptop.

Za učešće je potrebno predznanje iz osnova Javascripta i REST metoda (GET, POST, PUT, PATCH, DELETE).

Predavač je iskusan programer sa višegodišnjim iskustvom rada u IT sektoru

Rok za prijavu je 13.8.2023. do 16:00. Odabrani polaznici će biti obaviješteni 15.8.2023. do kraja dana putem maila.

Prijavi se putem forme koja se nalazi u opisu našeg Instagram profila @plusultrayouth i pridruži nam se u izvrsnoj atmosferi i produktivnom radu.

Ovaj trening se realizuje u sklopu projekta “Empowering future workforce and leaders of IT industry in BiH” kojeg implementira član našeg udruženja. Cilj projekta jeste kreirati prilike za usvajanje znanja iz oblasti IT-a koja su tražena na tržištu rada. Projekat je finansiran grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State) kroz BOLD program malih grantova. Hvala U.S. Embassy BiH – @usembassybih na podršci koju pruža aktivnim mladim ljudima!

(Visited 9 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments