BESPLATAN kurs Java programiranja na ITAcademy!

27 jun
Rok prijave 10.07.2022

Razmišljate o karijeri u IT sektoru? Ne propustite jedinstvenu priliku ITAcademy da se na potpuno besplatan način upoznate sa najšire zastupljenim programskim jezikom – Javom!

Java je jedan od najzastupljenijih programskih jezika današnjice i zbog njegove široke primjene sve je veća potreba za visoko plaćenim zanimanjem Java programera, koji su potrebni u IT službi svake stabilne kompanije. Ako želite da zakoračite u perspektivan svijet IT-ja, i to uz čvrstu osnovu Java programskog jezika, ne propustite kurs koji ITAcademy organizuje za vas potpuno besplatno!

Besplatni kurs „Uvod u Javu” počinje u utorak, 12. jula, i održavaće se dva puta sedmično sa ukupnim trajanjem od 24 časa u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy u Banjaluci. Iskusni programer i kreativac Zoran Janković upoznaće vas sa osnovnim konceptima pisanja kodova u programskom jeziku Java!

Broj mjesta je ograničen, zato se prijavite što prije i osigurajte svoje mjesto na besplatnom kursu na kom ćete se uvjeriti zašto se na ITAcademy svake godine traži mjesto više na programu „Java Development”!

Prijavite se!

 

mreza-mira.net

(Visited 14 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments