Besplatan JavaScript kurs na ITAcademy u Sarajevu

7 jun

Upoznajte se sa osnovama programskog jezika JavaScript. Stečena znanja otvoriće vam nove mogućnosti za dalje usavršavanje i približiti vas informacionim tehnologijama – oblasti u kojoj je odlična zarada zagarantovana.

JavaScript

Razvoj interaktivnih sajtova i web aplikacija jedno je od najtraženijih zanimanja današnjice, a nezadrživi razvoj web tehnologija i interneta samo će još više povećati potražnju za stručnjacima koji se bave frontend JavaScript programiranjem. Ako želite da zakoračite u svijet IT-ja, ovo je idealna prilika da započnete svoj put ka najtraženijem zanimanju.

Besplatan kurs JavaScripta na ITAcademy namijenjen je svima koji žele da saznaju više o web programiranju i uvjere se zašto se na ITAcademy svake godine traži mjesto više. Kurs se održava u moderno opremljenim Apple učionicama u prostorijama ITAcademy u Sarajevu.

Kurs počinje 14. juna i broj slobodnih mjesta strogo je ograničen. Zato se što prije prijavite preko forme koja se nalazi u nastavku ove stranice.

Šta ćete naučiti?

Upoznaćete se sa osnovama JavaScripta – najpopularnijeg programskog jezika današnjice. Saznaćete kako se ovaj jezik koristi pri kreiranju interaktivnih sajtova, web aplikacija i online igrica. Frontend programeri zaduženi su za kreiranje, programiranje i prilagođavanje kompletnog vizuelnog identiteta sajta ili web aplikacije, a ovo zanimanje je sve traženije na tržištu rada i spada među najprofitabilnija.

Do ovih traženih znanja polaznike kursa će voditi IT stručnjak i kreativac Nedim Hadžialić, full stack developer u sarajevskoj kompaniji Ministry of Programming, zaljubljenik u frontend tehnologije koji ima jaku želju prenijeti svoja znanja i iskustva drugima.

Ovaj besplatan kurs možete pohađati i ako nemate predznanje iz oblasti programiranja. Sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine za ovu oblast. Svoje usavršavanje možete nastaviti na smjeru Frontend JavaScript Development na ITAcademy. Učenjem programskog jezika JavaScript i tehnika za frontend development napravićete značajan korak za ulazak u IT svijet i usvojiti znanja koja ćete odmah moći da primijenite u praksi i pomoću kojih ćete pronaći odlično plaćen posao koji odlikuje profesiju web programera.

Broj mjesta za pohađanje besplatnog kursa JavaScripta strogo je ograničen i sa dobitnicima će biti kontaktirano. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto.

Prijavite se preko ove online forme.

(Visited 142 times, 4 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments