Bečelor stipendije kompanije Adobe u oblasti dizajna

28 feb
Rok prijave 12.03.2020

Kompanija Adobe objavljuje poziv za program stipendiranja koji vam omogućava pohađanje osnovnih studija u oblasti dizajna na bilo kojem akreditovanom univerzitetu u svim državama širom svijeta.

OBLAST:

Dizajn.

OPIS

Stipendije se dodjeljuju za period od četiri godine, odnosno do završetka osnovnih studija, a namijenjenu su plaćanju školarine. Pri određivanju iznosa uzima se u obzir stvarna cijena školarine, finansijske potrebe i tip univerziteta (privatni ili državni) ali stipendija ne može iznositi više od 25000 dolara godišnje. U izuzetnim slučajevima postoji mogućnost stipendiranja troškova smještaja i ishrane. Da bi zadržali pravo na stipendiju tokom studija, kandidati moraju ostvariti odgovarajući akademski uspjeh. Osim finansijske podrške, stipendistima će biti ponuđeno i mentorstvo, stažiranje, prilike za stažiranje i umrežavanje, kao i druge prilike za sticanje profesionalnih znanja i vještina.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta koji se upisuju na osnovne studija u oblastima vezanim za dizajn i žele da nakon studija započnu karijeru u navedenoj oblasti.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu na: https://myapp.iie.org/apply/….
ROK ZA PRIJAVU:

12. mart 2020. godine
Detaljnije: https://www.iie.org/…/Design…/Scholarship-Information.

(Visited 136 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments