Andiamo in Italia – program kulturne razmjene

10 jan

Ukoliko ste ljubitelj Italije, njene kulture, jezika i maštate o tome da provedete neko vreme u ovoj prelepoj zemlji, imamo program za vas!

Centar za italijanski jezik i kulturu, Centro italiano, pokrenuo je program kulturne razmjene sa Italijom. U saradnji sa našim partnerima, kandidatima smo obezbijedili jedinstvenu priliku da provedu nekoliko mjeseci u Italiji, upoznaju njenu kulturu, usavrše jezik i napreduju na profesionalnom i ličnom planu!

Utiske dosadašnjih učesnika programa pogledajte ovdje: http://www.centarzaafirmacijuirazvoj.org/category/utisci-ucesnika-projekta-andiamo-in-italia/

Najčešće postavljana pitanja kandidata možete da pogledate ovdje: ww.cewntarzaafirmacijuirazvoj.org/2019/07/01/najcesce-postavljana-pitanja-kandidata-za-kulturne-razmjene/

Prijave za jesen/zimu 2019. i proleće/leto 2020. su u toku. Broj mesta je ogrančen, a prijave su otvorene do popunjavanja mesta! Mogu da se prijave građani svih država regiona SRB, BiH, RH, SLO i CG.

Važna napomena!

Broj mesta je ograničen, trenutno je dostupno samo 10 mesta. Oni koji se prijave ranije imaju prednost pri izboru meseca kada žele da idu u Italiju na program.

Neki od gradova u kojima možete da boravite su:

Milano
Firenca
Torino
Siena
Bolonja
Modena
Palermo

Uslovi za apliciranje su:

uzrast između 18 i 30 godina
dobro znanje engleskog jezika
fleksibilnost i komunikativnost
otvorenost za upoznavanje nove kulture i želja za integrisanjem u novu sredinu
volite da provodite vreme sa decom
dobro opšte zdravstveno stanje

Za učesnike projekta smo obezbijedili:

boravak u Italiji do 3 mjeseca
besplatan smještaj
besplatnu hranu – tri obroka dnevno
džeparac u visini od 280 evra mjesečno
doček na aerodromu ili autobuskoj stanici
kontinuiranu podršku tokom celog trajanja programa – podrška 24/7

Dužnosti kandidata su da se druže, organizuju aktivnosti i razgovaraju sa najmlađim članom porodice na engleskom jeziku. Tokom trajanja programa strogo je zabranjeno obavljanje bilo kakvog dodatnog posla!

Program se odvija u 6 koraka.

Ukoliko imate dodatnih pitanja tu je su naši kontakt telefoni i mejl [email protected]

Važna napomena

Prvi korak za rezervaciju mesta je da ispunite formular koji možete ronaći ovdje:http://www.centarzaafirmacijuirazvoj.org/2019/03/26/andiamo-in-italia-program-kulturne-razmjene/?fbclid=IwAR0NY8yYzgV6-3lj432mtTIPhEok8k2

Nakon toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili i uputstva za naredne korake, tako da OBAVEZNO proverite inbox mejla kao i spam.

 

(Visited 360 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments