Agroklub d.o.o. zapošljava urednika portala

23 nov
Rok prijave 25.11.2021
Mi smo Agroklub, digitalni medij koji od 2008. godine putem interneta svakodnevno informira proizvođače hrane i druge stanovnike ruralnih prostora. Danas su iza nas tisuće publiciranih medijskih sadržaja agro tematike i brojne priče s terena, a sve s ciljem kvalitetnog informiranja naših čitatelja, čije rezultate rada svi mi rado konzumiramo više puta dnevno. Svakodnevno.
Danas je u poplavi informacija, društvenih promjena i klimatskih izazova novinarska rola u agraru važnija no ikada prije. Kao portal koji odgovorno shvaća vlastitu ulogu u društvu dajemo i davat ćemo doprinos – i u smjeru čuvanja tradicije koje selo nosi, ali i podrške promjeni koje suvremena ekonomija i društvo od njega traže.
S tim ciljem tražimo pojedince koji će nam u tome pomoći, koji će biti dijelom Agrokluba i staviti se svojim djelovanjem na raspolaganje i našim farmerima i široj agrarnoj javnosti.
Povodom otvaranja predstavništva u Bosni i Hercegovini otvaramo i natječaje za sljedeće radno mjesto:
Urednik portala (m/ž)
Alfa i omega publiciranog. Prati stanje u sektoru poljoprivrede, koordinira novinare, pronalazi teme, ponekad piše i snima, svakodnevno obrađuje dostavljeno te publicira kroz portal i druge kanale. Odgovoran je, mjeri, analizira rezultate i izvješćuje o istima. Ima iskustvo digitala i snalazi se s HTMLom i osnovama obrade fotografija. Uvjet je završen fakultet političkih znanosti ili agronomski fakultet (ili srodan) i 5 godina rada u medijima.
Kontakt i prijava: MojPosao.ba
Rok za prijavu:
Thursday, November 25, 2021
Vrsta posla:
Nije navedeno
Angažman:
Nije navedeno
Država:
Bosnia and Herzegovina
Potrebne kvalifikacije:

Od kandidata tražimo reference i želju za bavljenjem agrarnim novinarstvom. Očekujemo motivacijsko pismo i životopis (CV) u kojem ćete nam se predstaviti i približiti svoju ekspertizu. Važno je da iz poslanog jasno vidimo radno iskustvo, dosadašnje rezultate i želju za radom i osobnim razvojem.

(Visited 124 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments