Administrativno – finansijski menadžer/menadžerica

1 nov
Rok prijave 07.11.2022

Balkanska istraživačka mreža Bosne i Hercegovine – BIRN BiH traži jednog (1) finansijskog menadžera/menadžericu da upotpuni BIRN BiH tim, sa radnim mjestom u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

Opis poslova ove pozicije uključuje:

  • Nadziranje i koordinacija finansija kroz održavanje operativnog budžeta i pomoć u provedbi projekata;
  • Svakodnevna administracija ureda organizacije kroz održavanje sistema arhiviranja, inventar, upravljanje uredom i ugovaranje;
  • Priprema(i/ili kontrola ugovora i potrošnje za specifične aktivnosti (poput događaja)) i ad hoc logistička i finansijska podrška

Zainteresirani kandidati trebaju biti vođeni logikom, dinamični, otvoreni, vrijedni i predani poslu, te posjedovati sljedeće karakteristike:

  • Univerzitetska diploma iz finansija, računovodstva, poslovanja, javne uprave ili slično je jako poželjna, ali ne i obavezna;
  • Izvrsno poznavanje rada na računaru, uključujući alate za obradu teksta i podataka (posebno Excel);
  • Najmanje tri (3) godine radnog iskustva u finansijama i administraciji, kao i iskustvo u provedbi programa;
  • Tečno korištenje pisanog i govornog engleskog jezika;
  • Dobro rasuđivanje i balansiranje između potrebe da se slijede instrukcije i preuzme inicijativa;
  • Dobro organizirana, uredna i pouzdana osoba, metodična u pristupu uredskom okruženju;
  • Otvorenost i spremnost za učenje i unapređenje znanja i vještina.

Slobodno mjesto je otvoreno za sve državljane Bosne i Hercegovine, ali i za strance koji žive u zemlji ili su se voljni u nju preseliti.

Svi zainteresirani kandidati trebaju poslati CV na email adresu [email protected]ili putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS” najkasnije do 7. novembra 2022. godine. Testiranje i intervjui sa kandidatima koji su ušli u uži izbor održaće se u periodu od 10. do 15. novembra, a izabrani kandidat treba početi s radom što je prije moguće.

BIRN BIH je nevladina organizacija sa sjedištem u Sarajevu koja radi u oblasti tranzicijske pravde i razvoja medija. Više informacija na http://birn.eu.com/network/birn-bosnia-and-herzegovina/ i www.detektor.ba.

BIRN BiH je poslodavac jednakih mogućnosti, te prihvata prijave svih zainteresiranih lica bez ikakvih predrasuda po bilo kom osnovu.

Lokacija: Sarajevo

Broj izvršilaca: 1

Trajanje oglasa: 10 dana (ističe 07.11.2022.)

(Visited 106 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments