100 BESPLATNIH WEB SAJTOVA!

13 nov
Rok prijave 02.12.2021

Riječ gradonačelnice

Grad Sarajevo i Laganoo dodjeljuju 100 besplatnih web sajtova/online prodavnica za poduzetnike iz Sarajeva

Doba pandemije otežalo je poslovanje mnogim privrednicama, ali je i ubrzalo proces digitalizacije, dodatno naglašavajući potrebu da poduzetnici svoje poslovanje prošire i na virtuelni prostor.

Grad Sarajevo, u saradnji sa agencijom Laganoo, prepoznao je potrebe da pomogne privrednicima da pozicioniraju svoje poslovanje u online svijetu i prilagode se digitalnim promjenama koje se neprekidno dešavaju.

S tim u vezi objavljujemo javni poziv poduzetnicima za dodjelu 100 web sajtova/online prodavnica, odnosno za besplatnu izradu web sajta/online prodavnice kao i hosting u trajanju od godinu dana.

Svih 100 privrednih subjekata koji zadovolje uslove mogu birati između prezentacionog web sajta ili online prodavnice. Nakon izrade web sajta ili web prodavnice, obezbijeđena je obuka za ažuriranje web sajta i dodavanje novih proizvoda. Pravo za prijavu imaju svi privredni subjekti koji zadovoljavaju kriterije navedene u pozivu. 

Benjamina Karić – Gradonačelnica Sarajeva

O projektu

Ovaj projekat ima za cilj da pomogne razvoju poslovanja privrednih subjekata na teritoriji grada Sarajeva, bez obzira na djelatnost i kapacitete preduzeća. Grad Sarajevo, u saradnji sa agencijom Laganoo, prepoznao je potrebe da pomogne privrednicima da pozicioniraju svoje poslovanje u online svijetu i prilagode se digitalnim promjenama koje se neprekidno dešavaju.

U trenutku kada se cijeli svijet seli u online prostor neophodno je da i vaše poslovanje bude u koraku sa vremenom i što je moguće više digitalizovano. Nezavisno od toga kojim se biznisom bavite i koju vrstu usluge ili robe nudite, vaše poslovanje može da se odvija online. Online svijet pruža vam mogućnosti da primate plaćene narudžbine, zakazujete sastanke ili konsultacije, komunicirate sa svojim potrošačima ili jednostavno prezentujete i promovišete svoj biznis. Online poslovanje, od kojih je jedan od najznačajnijih segmenata online trgovina, predstavljaju budućnost vođenja biznisa.

Sve ostale info pronađite na LINKU.

(Visited 196 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments