Pokreni se! traži volontere

1 jul

Pokreni se! traži pojačanje!

Link ka formularu:https://bit.ly/pokrenise-volontiranje

Ko smo mi?

Pokreni se! je internacionalna grupa mladih koja se zalaže za različita bitna pitanja mladih. Želimo da napravimo kreativno mesto ideja i da malim koracima dođemo do velikih promena! Pokreni se! se bavi različitim bitnim temama i aktivnostima. Teme kojesmopokrili do sada i pokrivamo su: obrazovanje, demokratija, ljudska prava, ravnopravnosti,  feminizam, medijska pismenost, dijalog, edukacije, itd…

Ko nam je potreban?

Potrebna nam je mlada osoba koja ima između 15 i 30 godina, koja živi na prostorimaSrbije, Bosne i Hercegovine ili Hrvatske (nije bitno koje si nacionalnosti, bitno je da si čovek )ispremna je da se posveti Pokreni se! aktivnostima u proseku 6 sati nedeljno. Ako si komunikativna, odgovorna, fleksibilna i posvećena osoba, prijavi se! Akosebevidiškaoosobukoja se zabavljaiučionda je ovopravaprilika za tebe!

Štamožemo da pružimo?

Možemo da pružimo iskustvo, znanje i resurse koje Pokreni se! ima!

Pokreni se! čine mladi ljudi i stoga pružamo ti timski rad u opuštenoj atmosferi bez stresa. Takođe za volontere koje nemaju iskustva pružamo mentorski ciklus u okviru pozicije i oblasti za koju se prijave, a za one koje imaju dodatno usavršavanje i obuke. Pored svega ovoga imaš priliku da učestvuješ u razvijanju organizacije uporedo sa razvijanjem svojihkompetencija. Hajmo da se upoznamo i dođemo malimkoracima do velikih promena!

Volontiranje može krenuti u bilo kom momentu ali je važno naglasiti da je minimum volontiranja 2 meseca. Nakon tog perioda volonter/ka može nastaviti rad, ukoliko bude bio voljan/na u organizaciji, kao član iste. Aktivnosti su online i offline. Za aktivnosti koje se bude organizovale uživo biće pokriveni svi troškovi.

Otvorene pozicije su:

-Volonter u PR-u

-Istraživač

-Volonter u timu za saradnju

-Volonter u izradi i održavanju sajta

-Volonter za društvene mreže

Kontakt informacije:

Instagram: @pokreni.se

Facebook:Pokreni se / Move on

Mail: [email protected]

Brojtelefona:+381677231003

(Visited 521 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments