Guru: Freelance platforma koja broji preko 250000 registrovanih članova

28 apr

Iskoristite sve čari freelanca uz pomoć Guru platforme. Radi se o platformi koja vam pruža priliku da pokažete svoj prethodni rad i iskustvo i nudi dnevne ponude poslova na koje možete da aplicirate.

Guru je odlična platforma čiji je fokus na profesionalnim i iskusnim radnicima, a ne na početnicima. Uključuje honorarce iz svih zemalja svijeta. Možda ćete primijetiti da su Guruove naknade za usluge znatno visoke u usporedbi s ostalim sličnim freelance servisima.

Guru osigurava visoku kvalitetu za obje strane, freelancera i poslodavca. Guru je na tržištu već više od 10 godina, dokazujući da su na vrhu pružajući niz usluga kao odgovorni posrednici između klijenata i zaposlenika. Guru ne slijedi druge slične servise koje pokreću natjecanja i funkcioniraju na kompliciranom bodovanju korisnika koji se temelji na iskustvu. Ocjena povratne informacije je ključna za poslodavce i freelnacere.

“Guru je platforma za freelancere koja okuplja freelancere i grupe koje nude usluge unutar osam primarnih kategorija. Platforma zahtjeva neko vrijeme za upoznavanje, pa je tako Guru najpogodniji za iskusne freelancere i poslodavce. Dobra stvar kod Gurua je da poslodavci ne plaćaju naknadu za postavljanje svojih projekata, niti prilikom preuzimanja završenog projekta od freelancera. Umjesto toga, postoji mala naknada na transakciji prilikom plaćanja. Poslodavce će možda razveseliti to što Guru nudi više metoda plaćanja pokraj standardnih kreditnih kartica i servisa, pa su plaćanja moguća i putem čekova i banaka ističe Oliver Taylor, stručnjak za freelance poslove.

(Visited 238 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments