5. Youth Speak Forum – Sarajevo

28 apr

Već petu godinu za redom, AIESEC u Bosni i Hercegovini organizuje Youth Speak Forum, koji se ove godine održava dva dana! U Sarajevu se družimo 17. i 18. maja u Domu Armije i na Ekonomskom fakultetu.

Tema ovog Youth Speak Foruma je: “Igra uspjeha: Istina ili Izazov?”. Kroz ovu temu, naši govornici, uspješni i inspirativni ljudi, će govoriti o svojim vlastitim iskustvima i svojim pričama o uspjehu. Neke od tih priča su tek na svom početku, neke su na svom vrhuncu, a sve su tu da vas motivišu da napravite svoj prvi korak ka uspješnoj budućnosti.

Također, veliko nam je zadovoljstvo najaviti i Sajam karijere, događaj koji će drugog dana Youth Speak Foruma dati pružiti vam priliku da se upoznate sa našim mnogobrojnim partnerskim kompanijama.

Ono što čini ovu cijelokupnu priču unikatnom ste upravo vi, zato ne čekajte ni trenutak duže, prijavite se i budite promjena koju želite da vidite!

  • I DAN: kotizacija 10km – uplate se vrše svakim radnim danom od 12h do 14h u AIESEC kancelariji na Ekonomskom Fakultetu
  • II DAN: Otvoren za sve posjetioce

Link za registraciju ovdje.

FB event

(Visited 172 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević