2. Sarajevo Tourism Summit

27 mar

Business Concierge Center, prvi i jedini concierge servis u BiH, u suradnji sa marketinškom agencijom Topcom Sarajevo, s ponosom najavljuje 2. Sarajevo Tourism Summit, najvažniji internacionalni turistički događaj u BiH posvećen turizmu.

Ovogodišnji Summit održat će se 24. i 25. travnja 2024. godine u prestižnim hotelima Holiday i Hotel Europa, smještenima u srcu Sarajeva. Organizatori obećavaju dvodnevni spektakl koji će okupiti više od 50 vrhunskih internacionalnih predavača, panelista i maste class instruktora, te preko 400 gostiju iz Bosne i Hercegovine, regije i šire.

Drugi Sarajevo Tourism Summit ponudit će temeljnu analizu ključnih pitanja u turizmu kroz dinamične forme poput panel diskusija, analiza slučajeva i prezentacija. Sudionici mogu očekivati intrigantne teme kao što su održivi turizam, investicije u turizmu, primjena vještačke inteligencije, budućnost MICE industrije, brendiranje i trendovi, inovacije u turističkom transportu, lokalna kultura kao iskustvo u turizmu, uticaj društvenih mreža na turističke trendove te mnoge druge.

“Ovaj Summit predstavlja priliku za razmjenu ideja, iskustava i najnovijih trendova u turizmu. Naša želja je stvoriti platformu koja će potaknuti inovacije i potaknuti razvoj turističke industrije Bosni I Hercegovini ali i cijeloj regiji”, ističe idejni tvorac Summita i director kompanije Business Concierge Centera Enis Hadžimujić.

Svi zainteresirani pozvani su da se pridruže na ovom informativnom putovanju kroz aktuelne trendove i budućnost turističke industrije. Dodatne informacije o registraciji i programu dostupne su na službenoj stranici događaja www.tourismsummit.ba na mail: [email protected] ili kontakt telefone +38761 518 579, +38761 551 441.

Očekujemo da će Sarajevo Tourism Summit postati nezaobilazna točka susreta za stručnjake, poduzetnike i zaljubljenike u turizam. Vidimo se u Sarajevu!

(Visited 40 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments