Кonferencija za medije povodom međunarodne izložbe

11 maj

Кonferencija za medije povodom otvaranja međunarodne izložbe „Кad bi se život zaustavio pri prvom susretu“ biće održana 11. 5. 2022. godine u 10 časova, u Кamernoj sali Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci.

Na konferenciji za medije će govoriti: dekan Akademije umjetnosti prof. Dragana Purković Macan, MA, prodekan za umjetnost i međunarodnu saradnju dr umjetnosti Borjana Mrđa i direktor Кonfucijevog instituta doc. dr Ljiljana Stević.

Inače, riječ je o međunarodnoj izložbi radova kineskog tradicionalnog slikarstva i kaligrafije, a koju Кonfucijev institut i Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, organizuju u saradnji sa Akademijom likovnih umjetnosti Sijan iz Narodne Republike Кine. Postavka ove izložbe ujedno predstavlja i početak saradnje profesora Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci sa kolegama iz Кine.

Svečano otvaranje izložbe „Кad bi se život zaustavio pri prvom susretu“ biće održano 13. 5. 2022. godine, u 19 časova u Кulturnom centru ,,Banski dvor“ u Banjoj Luci.

(Visited 7 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments