Želiš li naučiti programirati? Ovo je idealna i besplatna prilika za početnike

22 feb

Udruženje Plus Ultra ti nudi jedinstvenu priliku da usvojiš znanja iz HTML-a, CSS-a i programskog jezika JavaScript, što ti pruža izvrstan head start za tvoje sljedeće poduhvate u svijetu web developmenta!

Predstavnik Udruženja implementira projekat “Empowering future workforce and leaders of IT industry in BiH” koji je finansiran od strane Američke ambasade u Sarajevu kroz BOLD program malih grantova. Cilj projekta jeste kreirati prilike za usvajanje znanja iz oblasti IT-a koja su tražena na tržištu rada.

Tokom programa “Frontend development za početnike” će odabrani učesnici imati priliku potpuno besplatno pohađati 40 sati interaktivne nastave iz oblasti web developmenta. Edukacija će se održati uživo u sljedećim terminima u Sarajevu:

  • vikend 4. i 5. mart
  • vikend 25 i 26. mart

Između iznad pomenutih datuma će se odvijati online časovi gdje ćeš na praktičnim primjerima provjeriti svoje znanje.

Treninzi se održavaju u Sarajevu, te organizator nije u mogućnosti da pokrije putne troškove i smještaj za učesnike izvan Kantona Sarajevo. Pored toga, od učesnika se očekuje da tokom edukacije koriste vlastiti laptop.

Rok za prijavu je 25.2.2023. do 23:59. Polaznici koji budu u finalnoj selekciji će biti obaviješteni 27.2.2023. do kraja dana. Prijaviti se možete putem ovog linka.

-studomat.ba

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments