Zašto je važno da na tim bildingu pružite DRUGAČIJE iskustvo?

29 sep

 

Gotovo sve kompanije koje drže do zadovoljstva i razvoja svojih zaposlenih znaju koliko je dobar tim bilding važan deo poslovanja. To je mesto gde se povećava saradnja među članovima tima, gde se jača poverenje i razvija motivacija za nove radne poduhvate.

Tim bilding je važan iz više razloga jer doprinosi produktivnosti u timovima, poboljšava radnu atmosferu te podstiče međusobno razumevanje među članovima tima.

Dakle, on nam donosi radost, povezivanje i bolje rezultate. Važno je samo pronaći savršeno mesto i pouzdane partnere.

Izgraditi timski duh i nadahnuti zaposlene ne mora uvek biti proces koji se odvija isključivo u konferencijskoj sali. Vaši zaposleni naporno rade, mnogi sede satima za računarom ili su stalno na telefonu. Zato zaslužuju da tim bilding bude nešto drugačije.

Kako vam zvuči jedan planinski eliksir za vaš tim?

Upravo Hotel Zlatibor nudi jedan ovakav eliksir, paket koji će vašim zaposlenima probuditi sva čula. U pitanju je „Tim Tonik“ paket.

Korporativni paket „Tim Tonik“ namenjen je kompanijama kojima je u fokusu motivacija svakog pojedinca, produktivnost poslovne zajednice, kao i razvoj i podsticanje timskog duha. Dozvolite da moć prirode zlatne planine revitalizuje i osnaži energiju vašeg tima.

Sadržaj paketa „Tim Tonik“ je osmišljen tako da svakom članu vašeg tima može ponuditi jedinstveno i personalizovano iskustvo.

TimTonik (Hotel Zlatibor)

Pre svega tu je smeštaj na bazi polupansiona, po osobi u dvokrevetnoj ili jednokrevetnoj sobi, sa uključenim dodatnim sadržajima paketa, potom „Tim Tonik“ igre za učesnike: Zlatibor team quest, Zlatiborska pustolovina, obuka i turnir u streličarstvu ili rat katapulta. Lunch paket za učesnike, kao i takmičenje u kuglanju i bilijaru (piće dobrodošlice i prvi sat igre gratis, na drugi sat se odobrava 50% popusta).

Od dodatnih pogodnosti Hotel Zlatibor nudi i gratis smeštaj za svaku 30. osobu iz tima, kao i grupni popust u iznosu od 10% na konzumaciju pića u svim outletima hotela, za plaćanje na Pay Master i 15% popusta na sve usluge u Magnesium Wellness & Spa centru.

Cenu paketa „Tim Tonik“, kao i kompletnu listu pogodnosti koje vam nudi Hotel Zlatibor pogledajte OVDE.

 

-bizlife.rs

(Visited 11 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments