Top pet besplatnih android aplikacija za bekapovanje fotografija

28 okt

Sigurno se svima desilo da sa svog pametnog uređaja greškom obrišu sliku koja im je bila izuzetno draga. Možda ste imali problema sa memorijskom karticom i vaš pametni uređaj više ne prikazuj deo slika? Najteži oblik gubljenja podataka je naravno slučajno formatiranje memorijske kartice dok ste pokušavali sasvim desetu stvar…

Ukoliko vam se desilo bilo šta od navedenog onda spadate u 99,9 odsto korisnika pametnih uređaja. Preostalih 0.1 odsto korisnika koji nisu obuhvaćen samo čekaju da im se nešto slično desi. Nažalost tako je. S obzirom na to da je izrada fotografija davna prošlost za većinu nas, a opet neke od njih su prave uspomene, odlučili smo da za vas testiramo aplikacije koje su namijenjene za back up fotografija sa pametnih uređaja ukoliko dođe do njihovog gubitka.

Takođe, kako se radi o veoma pipljivom poslu i da su fotografije obrisane, već oko rezultata samog back up-a zauzmite stav bolje išta nego ništa. Naime, kada obrišete fotografiju iz memorije ona nije obrisana, već je putanja do nje obrisana. Ona će definitivno biti obrisana kada se preko nje u memoriji snimi neki drugi podatak. Dokle god se ovo ne desi moguće je da ćete uspeti da je povratite.

Izabrane aplikacije su besplatne kako bi što više ljudi moglo da ih isproba i naravno koristi, a priložili smo vam i linkove sa kojih ih možete preuzeti (klikom na njihova imena). Evo o kojima od njih je riječ:

  1. Disk Digger 
  2. Dumpster photo & video recovery 
  3. Deep image recovery
  4. Restore image (Super Easy) 
  5. Photo recovery 

/kafenisanje.rs/

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments