Top 7 najljepših mjesta u Bosni i Hercegovini

8 maj

Želite na odmor u BiH? Donosimo popis od 7 odličnih i predivnih mjesta koje tamo morate vidjeti. Za ponude putovanja na ove destinacije, za smještaj ili ideju za odmor, prijevoz itd… javite se u inbox Facebook stranicu Putujmo Jeftino – klikni.

Neum

Neum je top ljetovalište za odmor sljedeće godine. Cijene su gotovo 2-3x niže nego u Istri i Dalmaciji, more je lijepo, čisto, a gastro ponuda je odlična. Ako volite mediteransku klimu i želite povoljno na ljetovanje, birajte Neum.

Stolac

Stolac mnogi smatraju najboljim skrivenim biserom BiH. Ako ste bili ovdje vjerujemo da ste poput nas ostali bez daha. Bogata povijest, jedna zaista posebna kultura, te vrlo povoljno za odmor.

Blagaj

Teško je opisati ljepotu ovog mjesta. Jednostavno morate vidjeti Blagaj koji osobno smatramo jednom od top 20 destinacija u Europi. Pravi skriveni raj u srcu BiH.

Počitelj

Stari grad Počitelj još je jedna top destinacija za koju mnogi niti ne znaju. Odličan izbor za vikend odmor. Isto tako odličan izbor i za jednodnevni odmor ako već idete u Bosnu i prolazite blizu Počitelja.

Mostar

Predivan stari grad kojeg obožavaju turisti iz cijelog svijeta. Mostar je po mnogima najljepše mjesto u Bosni i Hercegovini. Više o njemu pročitajte ovdje – MOSTAR.

Sarajevo

Teško je ukratko opisati ovaj grad. Najbolje je da ga posjetite. Sarajevo je savršen spoj starog grada bogatog poviješću, ali danas i modernog Balkana. Probajte vrhunsku gastro ponudu, posjetite muzeje, Baščaršiju te mnoge druge znamenitosti.

Konjic

Još jedno mjesto u BiH koje zaista obožavamo i koje nas je ugodno iznenadili. Konjic je predivan grad sa bogatom kulturom, dugom poviješću te vrlo povoljan izbor za vaš odmor.

– putujmojeftino.com

(Visited 185 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments