Test ličnosti koji su razvili holandski psiholozi: Odaberite sliku od ponuđenih devet i saznajte šta otkriva o vama

3 mar

Uradite test ličnosti i saznajte šta govori o vašim unutrašnjim osećanjima, željama i interesovanjima.

Test ličnosti će vam pomoći da naučite mnogo novih i korisnih informacija o sebi. Ako ste spremni da saznate istinu o svojoj ličnosti, onda vam predlažemo da uradite ovaj test koji su razvili holandski psiholozi.

Pogledajte predstavljene slike. Izaberite pejzažnu sliku koja vam se najviše dopada. Ne pokušavajte da logički rezonujete i analizirate. Vaš izbor treba da bude zasnovan na vašim unutrašnjim osećanjima. I par sekundi je dovoljno za odabir.

Test ličnosti mart

Slika broj 1

Smeli ste, energični i strastveni. Volite suprotni pol i uvek pokušavajte da postignete svoje ciljeve. Po prirodi ste lovac i zaista volite ne samo da postignete, već i da dominirate. Pored toga, veoma brzo razmišlljate.

Slika broj 2

Druželjubivi ste, znate da sklapate prijateljstva. Imate povišen nivo svesti. Veoma vam je važno da postignete uspeh u životu i želite da svi znaju koliko ste uspešni.

Vaše logičko razmišljanje je dobro razvijeno i život često doživljavate kao stratešku igru. Volite samoću, ne volite buku i gužvu. Volite trezvenost svojih misli. Imate dobre liderske kvalitete i poslovnu sposobnost.

Slika broj 3

Čini se da ste zatvorena i introvertna osoba, ali u stvarnosti to nije tako. U stvari, kada ste blizu svojih voljenih, otkrivate neverovatno neverovatne strane. Znate da se prilagodite okolnostima, radije se ne ističete i trudite se da vodite dobar život.

Slika broj 4

Imate lagodan i prijateljski karakter. Vi ste ljubazni i dobro vaspitani. Volite da pomažete ljudima i uživate u tome. Znate kako da čuvate tajne i dajete korisne savete.

Opraštate  sukobe, svađe i sve što bi moglo da naruši mir i harmoniju oko vas. Biti društven i fleksibilan u svom razmišljanju pomaže vam da postignete uspeh.

Slika broj 5

Imate filozofski način razmišljanja. Vi ste plemeniti i mudri. Uvek se osećate pomalo nezadovoljno, pa pokušavate da se promenite na bolje. Cenite znanje i inteligenciju i ne možete bez knjiga, novina, interneta i drugih izvora informacija.

Slika broj 6

Vi ste introvert, fokusirani na svoj unutrašnji svet. Cenite svoj lični prostor i sklonite da sakrijete svoja osećanja. Snalažljivi, preduzimljivi i pametni.

Znate kako da vodite dijalog, pobeđujete u raspravama i debatama. U stanju da ste da se zauzmete za sebe. Vi ste samodovoljna osoba koja ceni udobnost i tišinu.

Slika broj 7

Veoma ste osetljivi, pažljivi i prijemčivi. Ne volite da delite svoje planove ako još niste sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Kreativna ste osoba, za mnoge delujete drugačije, čudno i neshvatljivo.

Slika broj 8

Vi ste duhovno nadarena osoba. Aktivni ste, ljubazni i čvrsto stojite na zemlji. Svaki dan doživljavate kao priliku da nešto promenite, uradite nešto korisno ili se uključite u avanture. Ponekad možete biti veoma emotivni.

Slika broj 9

Optimista ste i sanjar. Trudite se da vidite, pre svega, samo najbolje u ljudima. Nema mnogo prijatelja, ali su svi bliski i dobri ljudi.

 

-mreza-mira.net

(Visited 12 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments