Telemach BH slavi GIGA gradove!

23 jul

Telemach BH slavi GIGA gradove

Telemach BH, tehnološki lider kada su u pitanju brzine interneta na našem tržištu, slavi GIGA gradove i priprema za sve građane GIGA zabave u ovim gradovima. Narednih šest vikenda Telemach BH organizuje Telemach GIGA party u 12 bosanskohercegovačkih gradova, u kojima je uvedena mogućnost korištenja interneta do čak 1 Gbps, što je najbrži internet raspoloživ u Bosni i Hercegovini.

„Želite li ljetno popodne i večer provesti u ugodnoj atmosferi dođite na Telemach GIGA party. Pripremili smo vam mnogo zabavnih sadržaja, odličnu muziku, hranu i piće, te super zabavu za vaše mališane. Kroz sve ove sadržaje
provest će nas Emir Cocalić, a za muzički ugođaj će biti zadužena Lamija Badžak, naša mlada muzička nada“, kažu iz marketing službe ove kompanije.Ž

Ne propustite jedinstveni događaj u vašem gradu i dođite na zajedničku proslavu činjenice da je baš vaš grad postao jedan od GIGA gradova. Osim najbržeg interneta u Bosni i Hercegovini, na Telemach GIGA zabavi posjetioci će moći saznati i više detalja o brojnim drugim atraktivnim ponudama koje nudi Telemach BH, te osvojiti zanimljive nagrade.

Telemach GIGA party predstojeći vikend će se održati u Visokom, parking ispred kulturnog centar Altindag, te u Kaknju, plato ispred ADS commerce. Osim toga, u narednim danima, Telemach GIGA party možete posjetiti:
 30.7. Ilijaš
 31.7. Breza
 6.8. Novi Travnik
 7.8. Bugojno
 13.8. Gračanica
 14.8. Lukavac
 20.8. Jablanica
 21.8. Konjic
 27.8. Vitez i 28.8. Kiseljak

U ostalim GIGA gradovima, koji nisu obuhvaćeni ovom akcijom, tokom predstojeće jeseni, Telemach BH će organizovati adekvatne promotivne događaje i aktivnosti.

Ne propustite Telemach GIGA party u vašem gradu! Više detalja o tačnim lokacijama ovih ljetnih zabava potražite na www.telemach.co.ba ili na FB stranici Telemach BH.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments