Službeno je najavljena serija o Berlinu iz La Case de Papel!

8 dec

Iako je Berlin jedan od likova koji pogine rano u seriji, također je jedan od najpopularnijih ― zato su tvorci originala odlučili ispričati njegovu priču.

Na tribini na kojoj je sudjelovala originalna glumačka postava iz megapopularne serije La Casa de Papel, Pedro Alonso (Berlin) najavio je spinoff koji će govoriti o životu tog lika, prenosi Variety.

Također, potvrđeno je da će Park Hae-soo iz druge popularne serije Squid Game glumiti Berlina u najavljenoj korejskoj adaptaciji.

― To je veliki trenutak jer označava kraj jednog ciklusa i početak drugog. Znam da idemo u nepoznato, i otvoreni smo za sve bez nekih zadanih očekivanja. Također, znam da će scenaristi seriji priuštiti svaki mogući zaokret ― napraviti spinoff tako popularne serije može biti težak teret, ali nadam se da ćemo nastaviti hrabro koristiit ovu predivnu energiju da ponovo riskiramo sve ― rekao je Alonso.

Ove vijesti sigurno će razveseliti mnoge, ali neke i razljutiti ― lik Berlina je unatoč svojoj karizmi i inteligenciji psihopat i mizoginist. Tako su ga opisali i režiser Alex Pina i glumac koji ga utjelovljuje.

Serija se očekuje u još neprecizirano doba 2023. godine, a do tada preostaje završiti ili ponovo pogledati original.

/klix.ba/
(Visited 39 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments