ReLOaD2 motivira mlade uz Tomislava Cvitanušića i Kasima Tatića

27 nov

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) sa zadovoljstvom najavljuje niz događaja koji imaju za cilj inspirisati, motivisati i podstaći mlade širom Bosne i Hercegovine na postizanje novih dostignuća! Uz finansijsku podršku Evropske unijeRazvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) organizovao je motivacione govore koje će Tomislav Cvitanušić i Kasim Tatić održati u 13 partnerskih gradova i općina/opština ReLOaD2 projekta.

Tomislav Cvitanušić poznati je maratonac, triatlonac i alpinista iz Bosne i Hercegovine, koji će mlade muškarce i žene povesti na nezaboravno putovanje kroz izuzetne sportske podvige. Tomo nije samo uspješan sportista već i dobitnik brojnih priznanja, uključujući Specijalnu nagradu Olimpijskog komiteta BiH za promociju bh. sporta. Ovi događaji će biti prilika da saznate više o njegovim iskustvima i izazovima koje je savladao, ali i čujete kako je postao prvi Ironman koji živi i radi u Bosni i Hercegovini. Upoznaćete se i s njegovim posljednjim postignućem – usponom na najviši vrh svijeta, Mount Everest, koji je ostvario u maju ove godine. Uz sve što će vam predstaviti, Tomo će vas motivisati da istražite svoje granice i ostvarite sjajne lične rezultate.

Prvi datumi i lokacije održavanja njegovih motivacionih govora su:

  1. PRIJEDOR – 25. novembar u 11:00h, Amfiteatar medicinske škole
  2. CENTAR SARAJEVO – 29. novembar u 18:00h, JU Centar za kulturu i mlade Općine Centar Sarajevo
  3. UGLJEVIK – 02. decembar u 10:00h, Centar za kulturu “Filip Višnjić”

Kasim Tatić je profesor na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Osim što donosi poseban pristup motivaciji, svojom pričom o počecima, neobičnim predavanjima i jedinstvenom pristupu mikroekonomiji, Tatić će vas nasmijati, inspirisati i potaknuti na razmišljanje. Svojim “Intelektualnim dernekom”, koji mu je donio posebnu pažnju javnosti, pokazao je kako se ekonomske teme mogu spojiti s humorom, muzikom i zabavom, a učesnike/ce na ovim događajima će podsjetiti na važnost svakodnevnog učenja i istraživanja, dok istovremeno uživate u spoju obrazovanja i zabave.

Prvi datumi i lokacije održavanja motivacionih govora su:

  1. BIHAĆ – 24. novembar u 18:00h, MOZAIK Start Up Studio
  2. GRADIŠKA – 25. novembar u 12:00h, Konferencijska sala u Areni Gradiška
  3. GORAŽDE – 28. novembar u 12:00h, Sala gradskog vijeća

Ukoliko želite da nam se pridružite i poslušate inspirativne priče naših govornika, naučite nove perspektive i pronađite dodatnu motivaciju za postizanje vrhunskih rezultata u svim aspektima vašeg života, pratite datume na ReLOaD2 stranici i društvenim mrežama! Prijaviti se možete putem obrasca.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) finansira Evropska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

(Visited 8 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments