Proizvođači slušnih aparata u stečaju! Revolucionarno otkriće naučnika iz Edinburga – revolucija u borbi protiv svih oštećenja sluha!

23 jun

Grupa britanskih naučnika krenula je u „rat” sa proizvođačima slušnih aparata. Već preko 250 hiljada. Evropljani su napustili skupe i neefikasne metode borbe protiv gubitka sluha, koristeći samo ovu formulu. Laboratorijske studije pokazuju da u roku od 4 nedelje tretman vraća sluh čitavog spektra zvukova – od šapata do visokih tonova.

Zahvaljujući biomedicinskoj metodi koju smo otkrili, ponovo ćete čuti jasno ljudski govor, zvuk radija i TV-a i svaku reč sveštenika. Savršeno ćete razumeti one koji govore tiho i nerazgovetno. Čujte sve i svakoga oko sebe, čak i iz daljine. Zahvaljujući ovoj biomedicinskoj metodi, automatski ćete početi da čujete jasno i bez napora, a neželjene pozadinske buke i buke će zauvek nestati…

– kaže Britanac srpskog porekla, otorinolaringolog Bruno Klark – Čiči, koji svakodnevno predaje na jednom od najprestižnijih univerziteta u Evropi, baveći se obukom sluha profesionalnih muzičara, odnosno Klarks akademije u Edinburg.Kako je izmišljena metoda za vraćanje sluha? Na ovo pitanje će odgovoriti pronalazač formule prof. Clarke -Cichi.

U Evropi svaka treća osoba od 36 do 95 godina ima problema sa sluhom. Ovi ljudi toga često nisu svesni. Među njima, čak 2 od 10 su praktično potpuno gluvi, ali tu činjenicu kriju. Nažalost, to je uticalo i na mog oca.

Tata nije hteo da nosi aparat. Takođe nisam želeo da ga koristi, pošto sam poznavao mnoge slučajeve gde je to dovelo do upala uha koje samo pogoršavaju gubitak sluha. Moj otac se godinama borio sa progresivnom gluvoćom – mučio se injekcijama u bubnjeve, „čistio” se štapićima za uši ili nekim fensi svećama. U jednom trenutku, njegova gluvoća je bila toliko uznapredovala da nismo imali izbora. Tata je morao da počne da nosi aparat. U suprotnom, ne bi mogao da stupi u kontakt sa svetom. Nažalost, njegov sluh se pogoršavao svakim mesecom, a umesto da spase sluh, samo ga je uništio. Kao rezultat njegove progresivne gluvoće, osećao se isključenim iz društvenog života, bukvalno se plašio da izađe iz kuće da obavi kupovinu u prodavnici ili da popije pivo sa komšijom. I to je bila inspiracija za ovo veliko naučno otkriće, koje se pokazalo kao pravi proboj u borbi protiv gubitka sluha na globalnom nivou.”

Profesor je sebi postavio cilj da stvori superefikasnu metodu oporavka sluha, koja bi istovremeno bila laka za primenu. Posle godinu dana naprednih laboratorijskih istraživanja, razvio je prirodnu, bezbednu i jednostavnu formulu koja vraća sluh, koja ne samo da vraća pokretljivost neaktivnih ćelija kose, već i potpuno preokreće proces gubitka sluha. Zahvaljujući njemu hiljade Evropljana mogu da čuju jasno i glasno, a rezultati njegovog rada su prevazišli sva očekivanja.

Zahvaljujući ovoj formuli, profesorov otac je za samo 4 nedelje povratio mladalački sluh, samopouzdanje i mnogo energije za život. Pored toga, smanjio je zujanje u ušima, pojačao važne zvukove i ljudski govor, a čuje ponovo kao i kada je imao 25-30 godina. Metod prof. Clarke-Cichi je nesumnjivo veoma ozbiljna konkurencija velikim korporacijama koje proizvode slušne aparate.

n1info.ba

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments