Predstavljamo vam Cjenolov – web site za poređenje cijena i karakteristika proizvoda

1 jun

 

Predstavljamo vam Cjenolov - web site za poređenje cijena i karakteristika proizvoda

🚀 Zamislite da imate jedno mjesto na koje možete otići i pregledati cijene proizvoda iz više, a uskoro iz svih, BiH prodavnica. Upravo to pruža Cjenolov! Bez obzira tražite li elektroniku, kućanske aparate, parfem, proizvode za najmlađe, ili nešto drugo, Cjenolov će vam pomoći da brzo i u par klikova pronađete najjeftiniju cijenu i najbolju ponudu.

📉 Cjenolov nudi i historijsku cijenu proizvoda, odnosno uvid u promijenu cijene tokom vremena, pa možete vidjeti da li je trenutna cijena dobra ili ne. Tako da ne morate brinuti jeste li neki proizvod platili previše.

📩 Zapao vam je za oko novi pametni telefon, bez brige jer Cjenolov također nudi mogućnost primanja e-mail obavještenja kada cijena željenog proizvoda padne.

🔍 Cjenolov olakšava kupovinu i upoređivanje specifikacija proizvoda na jednom mjestu. Ova funkcija omogućava upoređivanje proizvoda kada se nađete u dilemi između više opcija. Ponosno možemo reći da imamo najbolji alat kada je u pitanju upoređivanje specifikacija mobilnih telefona u BiH, a uskoro ćemo dodati ovu funkciju i za sve ostale proizvode.

Cjenolov je nastao iz naše želje za pojednostavljenjem iskustva online kupovine. Vjerujemo da svako zaslužuje pristup sveobuhvatnim informacijama, konkurentnim cijenama i mogućnostima donošenja informisanih izbora.

Uporedite cijene na cjenolov.ba

Pratite nas na društvenim mrežama da biste imali uvid u novosti i ažuriranja!😊

-lonac.pro

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments