Otkrijte svijet fotografa – prva epizoda novog podcasta o karijernim putevima i uspjehu!

24 mar

Nedavno pokrenuta domaća eLearning STAR platforma (Student Talent Acquisition Ring) starta i sa svojim STAR podcastom koji će se emitovati svake sedmice.

Cilj podcasta je predstaviti uspješne, naše pojedince koji imaju zanimljiv karijerni put i koji u razgovoru otkrivaju čime se bave, šta su bile ključne tačke u njihovom razvoju, koje životne dileme su imali, šta su odabrali i šta je tajna uspjeha.

Gošća prve epizode je Muna Nazak Mešić koja je više od 10 godina uspješna fotografkinja. Muna govori o freelancingu, o prednostima i manama freelancing rada, o svojim počecima i narednim koracima u razvoju karijere. Ukoliko želite saznati i neke fotografske trikove, kao i koliko se isplati danas u BiH biti fotograf podgledajte prvu epizodu STARpodcasta.

 

Uz STARpodcast predlažemo i još nekoliko izuzetno korisnih sadržaja:

  • STAR – Na star.study na inovativan način prođite kroz besplatan kurs: Kako postati atraktivan na tržištu rada? sa 25 zanimljivih kratkih video lekcija i bazu sa 250 korisnih resursa (članaka, linkova, adresa i primjera), te postanite dio baze super talenata kroz koju ćete imati mogućnost da se povežete i sa vodećim Bh. kompanijama.

 

  • FREELANCE – U koliko vas dodatno zanima kako se baviti freelancingom pronađite više informacija na hocu.ba/freelance.

 

  • STARfest – U Centru Skenderija Sarajevo 3. i 1.4. dođite na 1. Bh. festival za razvoj karijere – posjetite sajam prilika, edukacije za razvoj vaših vještina ili prisustvujte razgovoru sa inspirativnim liderima koji će vam otkriti šta su poslovi budućnosti i kako se što bolje pozicionirati na tržištu rada i naći adekvatan posao.

 

Ova kampanja je podržana od Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers.

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments