Odskočna daska – Amina Hrnčić: “U svijetu laži i pretvaranja, poezija može da bude utočište istine i takva se lahko prepozna i traje.”

3 mar

Life coach, sve popularnija profesija u svijetu, se razvija nevjerovatno brzo i postaje više trend nego potreba. Ako ste se i vi zasitili bezbrojnih savjeta i životih lekcija koje nam treneri životnih vještina serviraju na društvenim mrežama, mi vam donosimo serijal priča mladih i uspješnih ljudi koji će sa vama podijeliti korisne savjete koji su njima bili ODSKOČNA DASKA na putu ka uspjehu.

Do sada je svoje priče podijelilo preko 100 osoba, a mi i ove jeseni nastavljamo sa serijalom Odskočna daska, jer medijski prostor zaslužuju popuniti mladi, obrazovani i perspektivni ljudi koji su upornošću, radom i zalaganjem ostvarili uspjeh i danas rade ono što vole.

Gošća naše današnje emisije je Amina Hrnčić,  laureatkinja značajnih književnih nagrada u regionu i uspješna studentica Farmaceutskog fakulteta u Sarajevu. Amina je svoju književnu karijeru započela još sa 7 godina i do danas je osvojila vrijedne nagrade za svoja djela. Nedavno je objavljena i njena zbirka pjesama “Oktava” u sklopu nagrade na Festivalu poezije mladih. Više o književnom putu i uspjesima Amine pogledajte u videu, a neke od njenih pjesama možete pročitati ovdje. Ako želite primjerak knjige, Amina će vam ga rado poslati, a možete naručiti i štampani primjerak. Aminu kontaktirajte na linku.

(Visited 110 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments