Održan orijentacijski sastanak sa polaznicima MUNJA OBUKE & PRAKSE – XI generacija

17 feb

MUNJA Inkubator društvenih inovacija i vodeća info platforma za mlade HOCU.ba organiziraju poseban program četveromjesečne prakse u oblasti informiranja i aktiviranja mladih kroz savremene metode i digitalne komunikacijske alate za grupu zainteresiranih i visoko motiviranih studenata. U posljednjih 7 godina MUNJA je uspješno organizirala 10 različitih ciklusa programa obuke i prakse koju je završilo blizu 90 mladih iz različitih dijelova BiH.

Danas je održan orijentacijski sastanak za polaznicima novog, XI ciklusa MUNJA OBUKE & PRAKSE, na kojem je prisustvovalo 28 osoba, a sastanak su moderirale Melisa Selak, Medina Bešlagić, Selma Omerović i Džana Olovčić. Polaznicima je, kroz interaktivne ankete i pitalice, predstavljen dosadašnji rad MUNJA Inkubatora društvenih inovacija i HOCU.ba platforme, kao i plan same obuke i prakse u kojoj će učestvovati.

Studenti koji postanu stažisti imat će priliku da kroz četiri mjeseca nauče praktično o svim aspektima rada ove platforme, upoznaju se sa nizom aktera i kreiraju mrežu poslovnih kontakata, usavrše niz praktičnih vještina, uz certifikat za obavljenu praksu. 

Program je besplatan za sve polaznike koji budu odabrani.

 

 

(Visited 121 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments