Ne nastojte da budete slavni, težite da budete talentovani | Maisie Williams

20 apr

Maisie je glumica, poduzetnica i aktivistkinja. Ipak, do danas nema zvanične kvalifikacije za svoje ime. Njena karijera je izgrađena na simfoniji naizgled normalnih prilika koje su se razvile u izvanredne događaje koji se mijenjaju u životu.

Maisie priča priču o radu na onome što je na kraju postalo najveća televizijska emisija svih vremena od 12. godine. Ona govori o tome zašto sada misli da je pravo vrijeme za izgradnju alata za zajednice i kako će njena platforma, daisie, redefinirati kreativnost i saradnju.

Margaret Constance Williams, poznata kao Maisie Williams, je engleska glumica. Svoj profesionalni glumački debi ostvarila je 2011. godine kao Arya Stark iz Winterfella u HBO svjetskom fenomenu Game of Thrones. Izabrana među 300 britanskih glumica, igra ulogu malodobne mlade devojke iz plemićke porodice za koju je osvojila brojne nagrade.

Njen širok umjetnički život doveo ju je do zajedničkog osnivanja Daisie, društvenih medija namijenjenih kreativnim ljudima u svijetu umjetnosti, mode, televizije, filma, fotografije, muzike i književnosti. Cilj ove aplikacije je da poveže pojedince iz različitih industrija zajedno, da pomogne u podsticanju saradnje sa drugim umjetnicima i pruži alternativni put u kreativne industrije. Maisie je rekla: „Naš glavni cilj je da imamo zajednicu umjetnika koji surađuju, učitavaju svoj rad i dijele svoje projekte .. pomažući drugima da kreiraju svoje karijere.“

 

(Visited 78 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments