KLAS Innovation Challenge

4 mar

Nakon uspješno organiziranih Innovation Challenge takmičenja u kompanijama Vispak i AS Jelah u 2018. godini, koja su uključivala preko 60 studentskih timova i
30-ak menadžera, kompanije AS grupacije nastavljaju rad sa mladim ljudima koji su spremni za stvarne poslovne izazove.
Ako ste mladi, inovativni, volite timski rad i takmičarskog ste duha, ovog puta kompanija Klas d.d. Sarajevo za vas ima novi izazov.

Info:

Cilj takmičenja je razviti poslovne vještine studenata, na konkretnim izazovima vodećih domaćih kompanija kroz sjajnu priliku timskog rada, kreiranja i prezentiranja vlastitih inovacija i uspostave poslovnih kontakata sa menadžerima, tehnolozima i poslovnim ljudima. Takmičenje se organizira u partnerstvu sa Munja Inkubatorom i vodećom info platformom za mlade Hocu.ba.
Snimite kratki kreativni video u trajanju od 1 minute o vašoj inovaciji!
Postavite video na YouTube kanal (public) te link pošaljite u prijavi na web stranici.

Uslovi prijave:

Ukoliko imate od 18 do 25 godina, te želite praktično iskustvo koje će biti značajna referenca u vašim karijerama, volite izazove i proaktivni ste onda je ovo takmičenje pravi izbor za vas. Sve što treba da okupite tim od 3 osobe, odaberete slučaj i ponudite koncept na izazove u smjeru inovativnog djelovanja. Naš tim stoji na usluzi za bilo koje upite.

NAPOMENA: Članovi timova pobjedničkih ekipa prethodnih Innovation Challenge takmičenja AS grupacije, ne mogu biti prijavljeni članovi timova za Klas Innovation Challenge.

Novčane nagrade:

1. mjesto: 1.500,00 KM
2. mjesto: 1.000,00 KM
3. mjesto: 500,00 KM

Rok za prijavu: 15.03.2019. godine

FINALE: 21. i 22.03.2019. godine.

Više informacija pronađite ovdje.

(Visited 225 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments