Kako vratiti izbrisane aplikacije na Androidu?

29 aug

Jeste li nedavno izbrisali svoju omiljenu aplikaciju za uređivanje fotografija i sada se ne možete sjetiti njenog imena? Kakva nevolja, zar ne? Svi smo to iskusili, siguran sam, u nekom trenutku u životu. A, s obzirom na to koliko se oslanjamo na ove aplikacije, nije lako zamisliti svoj život bez njih.

Prečesto je slučajno brisanje aplikacija na našem Androidu. S druge strane, kajanje koje slijedi znak je da se to nije smjelo dogoditi. Mnogo je razloga zašto se vaše aplikacije mogu srušiti ili izbrisati. Slučajno ste ga izbrisali zbog napada zlonamjernog softvera ili ste ga izbrisali i sada ga želite vratiti.

Ali bez obzira na slučaj, možda ćete htjeti vratiti one prethodno uklonjene aplikacije na svom Androidu. Pozivamo vas da ne brinete jer postoje načini za oporavak takvih izbrisanih aplikacija. Na ovom blogu ćemo vas provesti kroz mnoge strategije koje možete koristiti da vratite te aplikacije na svoj Android. Zato nemojmo gubiti vrijeme i počnimo.

Je li moguće vidjeti nedavno izbrisane aplikacije na Androidu?

Prije nego krenemo dalje, trebamo istaknuti da nam Android omogućuje oporavak tih aplikacija. Stoga ne brinite ako imate problema s njihovim preuzimanjem; možemo vas uvjeriti da je proces mnogo jednostavniji nego što ste zamislili.

Takve aplikacije možete vratiti jer se prilikom brisanja ne brišu u potpunosti s vašeg telefona. To znači da još uvijek možemo tražiti te aplikacije; jedina razlika je u tome što se više ne prikazuju na početnim zaslonima naših uređaja, kao prije.

kako vratiti izbrisane aplikacije na android
Uspješno vraćane izbrisane aplikacije

Kako vidjeti nedavno izbrisane aplikacije na Androidu

Ako imate Android telefon, upoznati ste s načinom na koji Google Play Store nudi ljudima mnoštvo zabavnih aplikacija i igara koje mogu birati. Aplikacije se često instaliraju i deinstaliraju. Ali jeste li to znali Trgovina Google Play prati sve aplikacije koje ste preuzeli i naknadno uklonili sa svog uređaja.

Bili biste šokirani kada biste saznali da ove aplikacije možete preuzeti s Google Playa na isti način na koji ste ih preuzeli. To je ujedno i najlakši način.

Korak 1: Da biste vidjeli izbrisane aplikacije, morate posjetiti svoju Google Store.

Korak 2: Ikonu svog profila pronaći ćete u gornjem desnom kutu zaslona; Dodirni me.

3. korak: Odjeljak možete pronaći na kartici Moje aplikacije i igre ili Upravljanje aplikacijama i uređajima.

4. korak: Kliknite na opciju Moje aplikacije i igre i pronaći montaža aplikacije prikazane na ekranu. Pokraj njega ćete pronaći ekran za sve. Kliknite na njega i pogledajte potpunu povijest svih aplikacija koje su ikada instalirane s tog računa. Pronađite sve nedavno izbrisane aplikacije i instalirajte ih.

Alternativno, ako vaš Android prikazuje odjeljak Upravljanje aplikacijama i uređajimavidjet ćete odjeljak Pregled. Idite na zaslon pored natpisa Upravljati. Pronađite odjeljak Instalirano s padajućim izbornikom.

Vidjet ćete dvije opcije Instalirano i Nije instalirano. Idite na opciju Nije instalirano. Pronaći ćete opciju Ime: dodirnite je. Odatle prijeđite na opciju Nedavno dodano; kliknite na njega.

Na zaslonu ćete dobiti popis svih nedavno izbrisanih aplikacija. Kliknite okvire pored aplikacija koje želite instalirati.

5. korak: Nakon što dovršite korake, Play Store će početi preuzimati aplikaciju i instalirati je na vaš uređaj. Osim toga, možete oporaviti podatke aplikacije tako da dopustite aplikaciji da vrati sigurnosne kopije datoteka.

kako vratiti izbrisane aplikacije na android
Izbrisane aplikacije mogu se jednostavno vratiti

Trebali biste biti svjesni da su ove uklonjene aplikacije povezane s vašim Google računom, a ne s vašim Android uređajem. Dakle, ako ne možete otkriti izbrisanu aplikaciju na svom Google računu, vjerojatno je na vašem drugom Google računu. Kao rezultat toga, preporučujemo da se prijavite na svoje prethodne Google račune kako biste oporavili svoje aplikacije.

Označite opciju sigurnog načina rada

Android ponekad može biti smiješan. Sve vaše aplikacije nestaju kada otvorite uređaj. Shvaćamo da je potrebno mnogo toga odmah prihvatiti. Ali trebali biste se smiriti i vidjeti jeste li ih stvarno izbrisali.

U tom slučaju obratite pozornost na opciju sigurnog načina rada. Ova postavka Androida onemogućuje aplikacije trećih strana na uređaju. Kada je vaš uređaj u sigurnom načinu rada, vidjet ćete samo tvornički zadane funkcije. Sigurni način rada može se isključiti na razne načine.

(Visited 1.983 times, 3 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments