Jeste li posjetili novi Caribou Coffee?

30 jun

Dašak svježine na naše prostore donosi nam novootvorena kafeterija Caribou Coffee sa adresom u ulici Herceg Stjepana 2. Caribou Coffee kafeterija sa svojim izuzetno bogatim asortimanom kako kafe, ali tako i ostalih napitaka poput izvrsnog Tropical Fruit Smoothie-ija ili ako ste fan šumskog voća –  Red Fruit Smoothie-ija je zasigurno vrijedna vašeg vremena.

Unutar poslovnice, možete odabrati vaše željeno piće ili ukoliko biste voljeli pojesti nešto slatko i ukusno, razne kolače i poslastice. Nakon što naručite, preuzimate svoju narudžbu te možete da se odmorite u predivnoj bašti posmatrajući užurbane prolaznike i turiste u samom srcu Sarajeva.

Ako bašta za vas ipak nije perfektno mjesto za odmor te izbjegavate paklene vrućine ovih dana, ništa ne brinite! Pored bašte nalazi se i unutarnji dio koji se prostire na dva sprata. Ukoliko se zaputite na drugi sprat, uglavnom ćete pronaći studente kako marljivo rade i spremaju ispite ili ljude koji obavljaju razne poslovne aktivnosti iz udobnosti Caribou-a. To je zasigurno jedna od činjenica koja nam se najviše svidjela – work-friendly mjesto kojih i ne možemo pronaći toliko u posljednje vrijeme.

Osoblje Caribou-a je bez ikakve dileme vrijedno svake pohvale. Ugodna i topla dobrodošlica, te brzina pružene usluge svjedoče tome.

Uživali smo u ukusnoj ledenoj kafi Ice Mocha i zasigurno planiramo posjetiti ovo mjesto u skorijoj budućnosti, a to bismo rado preproučili i svim našim čitaocima!

 

(Visited 79 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments