Hoću na put: Moj život u Tanzaniji – Romano Malečić

4 dec

Hoću na put je serijal koji za cilj ima predstaviti priče mladih ljudi širom svijeta i njihove uspjehe i savjete koje su odlučili podijeliti s vama. 

Gost naše današnje emisije je Romano Malečić koji će svoju 2020. godinu pamtiti po tome što je skupio hrabrost i otputovao u Afriku i daleku Tanzaniju da volontira, upozna novu kulturu i pomaže djeci Afrike kojoj je to zaista potrebno.

image

Znao je da je sad idealna prilika za putovanje u Tanzaniju, jer je zemlja  koja zbog COVID-a 19 nema niti jedne restrikcije pri ulasku u zemlju. Pored svega što Romano radi za djecu u Tanzaniji odlučio je i da započne akciju prikupljanja novčanih sredstava za izgradnju škole, pa ako mu želite pomoći u tome kliknite na link.

Kako izgleda jedan Romanov dan u Tanzaniji, kako ga je humanitarni rad promijenio, kako se navikao na drugu kulturu i običaje i da li bi preporučio mladima da se upuste na jednu ovakvu avanturu, poslušajte u videu. Sigurno smo da ćete se zabaviti da nećete ostati ravnodušni na ovu predivnu priču. Uživajte!

(Visited 84 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments