Filmovi nastali po istinitim pričama: Radnja ovih 12 nije plod nečije mašte, već se stvarno dogodilo

16 sep

FilmoviZodiacThe Bling Ring+9I Still BelieveUvijek smo u potrazi za dobrim filmom koji možemo pogledati sljedeći. Zato ti sada donosimo listu filmova koji su malo drugačiji od ostalih, a to je zato što su njihove priče bazirane na stvarnim događajima.

Naravno, za potrebe filma je stvarna priča ipak malo prilagođena i dorađena, ali činjenica stoji da su se ove stvari dogodile pravim ljudima koji su onda inspirirali redatelje da od toga naprave film. Kada ćeš gledati neki od ovih 12 filmova, sada će ti zbog ovog novog saznanja biti još zanimljiviji. Za neke nećeš vjerovati da su se stvarno i dogodili jer zvuče nevjerojatno, ali sve je moguće!

 

Emma i Red, White & Royal BlueRomantični filmovi koji su nastali po knjigama: Ovih 12 su snimani po knjizi i nisu razočarali gledatelje

 

Kada gledamo film koji je nastao po istinitoj priči, ili koji je inspirirala istinita priča, to ga automatski čini mrvicu zanimljivijim. Kada ćeš biti u potrazi za sljedećim filmom koji bi mogla gledati – možda već i ovog vikenda, donosimo ti listu od 12 filmova koji su nastali po istinitim događajima. Sve ih možeš pogledati u galeriji iznad.

 

FilmoviPrvi nastavak super, a drugi totalni promašaj: 12 filmova čiji su nastavci ispali loši i veliki fejlovi
(Visited 59 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments