Dječak izumio uređaj koji iz atmosfere stvara besplatnu energiju

13 jan

Za Maksa Logana javnost kaže da je novi Nikola Tesla i već ga nazivaju njegovim nasljednikom. 13-godišnji dječak Maks, je konstruisao uređaj koji stvara besplatnu energiju iz zemljine atmosfere.

“Zvuči otrcano, ali od prvog dana sam znao da sam na ovoj planeti s razlogom”, kaže Maks Logan, 13-godišnji dječak koji je konstruisao uređaj koji stvara besplatnu energiju.

Njegov izum podsjeća na Tesline kalemove i radi po istom principu koji je ovaj naučnik davno opisao.

Ono što posebno ističe ovaj uređaj je činjenica da je vrlo jednostavan – sakuplja elektromagnetnu energiju iz Zemljine atmosfere i pretvara je u struju koja može da se koristi za napajanje električnih uređaja.

Maks je ovaj izum osmislio u radionici svog oca koju je pretvorio u laboratoriju, s materijalima koje je kupio za samo 15 dolara i dokazao da njegov uređaj može da napaja niz LED svjetala, što je i demonstrirao u priloženom videu.

Dječak je od konzerve kafe, žice, dva kalema i kašike stvorio elektro-magnetni sakupljač energije koji može da indukuje radiotalase, termalnu i statičku energiju i sve to pretvori u upotrebljivu električnu energiju.

“Ova kašika uzima energiju iz vazduha i unutar konzerve kafe tu struju možemo da pretvorimo iz naizmjenične u jednosmjernu”, objašnjava mladi genijalac.

Maksu je vrlo čudno zašto je nekim Teslinim trebalo dugih 75 godina da dođu u medije.

“Moj cilj je bio da pomognem svijetu. Želim da izgradim budućnost u kojoj svi ljudi mogu da budu srećni i sigurni”, kaže Maks.

/trebevic.net/

(Visited 134 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments