Ako volite Bridgerton, donosimo još 6 serija koje ćete htjeti odgledati u jednoj večeri

24 maj

Otkako se Bridgerton vratio na malene ekrane uz novu, drugu sezonu, teško je ne odgledati sve epizode u jednoj večeri.

Ova dramatična serija koja otkriva živote Bridgerton obitelji u Engleskoj početkom 19. stoljeća donosi mnoštvo intrige i zapleta.

Ako ste u potrazi za serijom koja će biti idealna za vas nakon što završite drugu sezonu Bridgertona, imamo dobre vijesti. Serije koje smo izdvojili u nastavku su idealan balans između romantike, požude i uvida u način života tipičan za prošla vremena. Zanimljivi glavni likovi, još dramatičnija pozadinska priča i nikad dosadni ljubavni zapleti učiniti će da i ove epizode poželite pogledati u jednoj večeri. Koju seriju gledati kad završite Bridgerton, otkrijte u nastavku.

The Great

(Ponekad) istinita priča o životu Katarine Velike koja nakon udaje za cara u 18. stoljeću pokušava živjeti u razuzdanoj ruralnoj Rusiji u borbi za svoju sreću i budućnost Rusije.

 

Sanditon

Nakon što se Charlotte Heywood (opisivana kao živahna i impulzivna žena) doseli u Sanditon, odluči pretvoriti ribarsko selo u ljetovalište.

The Crown

 

Ovo je priča o kraljici Elizabeti II koja otkriva politička rivalstva i romansu tijekom njene vladavine, kao i zanimljive događaje koji su oblikovali drugu polovicu dvadesetog stoljeća.

The Downtown Abbey

Kroz ovu seriju moći ćete pratiti kronike života aristokratske obitejli Crawley i njihovih sluga početkom dvadesetog stoljeća.

Outlander

Priča koja otkriva više o avanturama engleske medicinske sestre koja se iz 1945. vratila u prošlost, i to u 1743. godinu.

Poldark

Ross Poldark se vratio kući nakon rata u Americi sa željom da ostvari novi poslovni pothvat, no pri tome stvara nove neprijatelje i pronalazi novu ljubav tamo gdje to najmanje očekuje.

-bonjour.ba

(Visited 150 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments