4 savjeta kako vikend iskoristiti za odmor i punjenje baterija

13 jul

Vikend najbolje potvrđuje onu poznatu krilaticu da vrijeme uistinu leti. Zbog toga, kako biste bili sigurni da ste ovaj vikend proveli radeći upravo stvari koje volite te kako biste napokon napravili pauzu od vaših obveza, pratite ove savjete i pripremite se za opušten vikend sa stilom. Dobra priprema je ključ efikasnog tjedna.

#MAKSIMALNO ISKORISTITE JUTRA ZA AKTIVNOSTI KOJE VOLITE
Dodatnih sat vremena sna se ne čini kao loša ideja, no, ukoliko nastavite i vikendom ustajati u periodu u kojem se inače budite i radnim danima, to će sjajno utjecati na vašu motiviranost i produktivnost kroz dan. To vrijeme iskoristite za sebe, te jutarnji mir i tišinu koristite za tjelovježbu, meditaciju, čitanje ili neki beauty ritual koji će se pobrinuti da dan počnete na najslađi mogući način i po vašoj mjeri.

#SHOPPING NAMIRNICA I ČIŠĆENJE SI NEMOJTE ZAPISATI KAO VIKEND OBVEZU
Vikend biste trebali koristiti za relaksaciju, a ne druženje uz aparate i sredstva za čišćenje. Pokušajte kreirati naviku da kroz tjedan čistite jedan po jedan dio vašeg doma i vikend dočekate odmorni, sa čistom posteljinom i bez trunka prašine.

#ISPLANIRAJTE AKTIVNOSTI ZA VIKEND
Kako biste bili sigurni da ćete se moći posvetiti hobijima, okvirno isplanirajte svoje obveze i aktivnosti kroz vikend. Vrijeme za čitanje, vrijeme za druženje s prijateljima, vrijeme za definiranje kućnog budžeta – tako ćete biti sigurni da će vaš vikend biti savršen balans zabave, obveza i druženja s najmilijima.

#PETAK KORISTITE ZA PRIPREME ZA PONEDJELJAK
Prije nego se u potpunosti odmaknete od društvenih mreža, poslovnih obveza, to-do lista, petak poslijepodne iskoristite kao pripremu za ponedjeljak ujutro. Počistite radni stol, napravite listu obveza za ponedjeljak, organizirajte email i svakako provjerite trebate li još što kupiti u trgovini za bezbrižan vikend.

bonjour.ba

(Visited 86 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments