YEP Inkubator poslovnih ideja: Imaš ideju? Prijavi se! Zgrabi svoju priliku!

19 nov
Rok prijave 03.12.2018

Kanton Sarajevo, Univerzitet u Sarajevu, uz podršku Ekonomskog instituta Sarajevo i Projekat zapošljavanja mladih (YEP) koji se realizuje uz podršku Vlade Švicarske pozivaju zainteresovane studente prvog, drugog i trećeg ciklusa studija, kao i nezaposlene osobe sa diplomom Univerziteta u Sarajevu registrovane na Službi za zapošljavanje Kantona Sarajevo da se prijave za učešće u programu podrške preduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i Kanton Sarajevo učesnicima osiguravaju podršku u jačanju ličnih preduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registraciji i razvoju biznisa. Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje biznise predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu biće ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim za to identificira potreba.

Prijave za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja je moguće predati do 03.12.2018. godine do 16:00 sati, i to elektronskim putem na e-mail.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja vezano za učešće u ovom javnom pozivu, možete se obratiti na naprijed navedeni e-mail, kao i na kontakt telefon broj: 033 550 400, svaki radni dan u periodu od 8:00 – 16:00 sati.

Detaljnije informacije o načinu i uslovima prijave su dostupne u nastavku ovog javnog poziva.

Poziv za biznis ideje možete pročitati ovdje.

Formular za prijavu možete preuzeti ovdje.

(Visited 131 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments