Zanimljiv način na koji sam unaprijedio Instagram profil

7 sep
Darko Tomić

Prije svega nekoliko mjeseci krenuo sam aktivno da koristim jednu od najpopularnijih socijalnih mreža Instagram i ono što me jako zaintigriralo su mogućnosti koje nudi ova mreža. Vi kao pojedinac možete da se istaknete na razne načine, a meni lično omiljeni način je isticanje kroz Instagram priče ili stories.

Uvijek sam tražio način kako da unaprijedim svoje priče koje će se razlikovati od ostalih, jer su mi se mnogo smučili nasumični bumeranzi, statične slike, selfiji, pjesme koje trenutno slušate, snimci u noćnom klubu na kojima se ništa ne vidi (ali se čuje muzika lošeg kvaliteta u pozadini), i mnoge druge. Zadnjih mjesec dana sam došao na ideju da pravim kratke snimke (15 sekundi maksimalna dužina) i da na taj način iskažem svoju kreativnost.

Ti snimci od 15 sekundi podsjećaju najčešće na filmske trailere. Za sadržaj koristim svoje trenutke iz normalnog života. Iako se radi o uobičajenim trenucima kao što je odlazak na kafu, pizzu ili vožnja bicikla, trudim se da taj trenutak izgleda kao holivudski film. Na ovom linku možete pronaći neke od mojih instagram priča . U snimanju mi pomažu prijatelji koji rado budu glumci u mojim pričama.

Nakon samo par dana pregledi mojih priča su skočili 200% i dobio sam oko 100 novih pratilaca. Moj Instagram je jako mlad, zato iskorištavam priliku da podijelim svoje priče sa drugima. Možete me pratiti na sljedećem linku  ili zapratite korisničko ime: _tomicz_.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments