Nevaspitani dječak

11 aug
Marina Marjanović

Toliko snova, toliko želja.
Toliko ta riječ je zapravo veoma mala za ovu cifru. Bilijuni, trilijuni snova i želja vezanih samo uz tvoje biće. Mili moj, da, moj uvijek ćeš biti moj. Na onaj ludi, loš, pogrešan i totalno krivi način. Kao sto smo i sami bili.
Sve smo bili, ludi, loši, pogrešni, krivi, ali najviše nemoćni jedno pred drugim, pred takvom jednom ljubavi.
Sad kad hladnoća stvarnosti probija moje kosti i mraz sadašnjosti pada po srcu ostalo je još nešto neizrečeno u meni, nešto što bih da ti šapnem.
Mili moj, tek sad vidim koliko si moju ljubav shvaćao olako, tek tako, zdravo za gotovo, mislila sam kad voliš ostaviš čitav svijet da budeš sa svojim cijelim svijetom u jednom malom biću. Sad kad tišina sječe misli i trijebi uspomene znam mili, nikad moja očekivanja nisu bila velika nego tvoji pokušaji premali i nikad nisam bila razmažena djevojčica nego ti nevaspitani dječak. Mili i dalje mili i dalje netko moj, zato i jesmo bili krivi, pogrešni i uvrnuti jer moja slika o ljubavi nikad neće biti kao tvoja.
Pazi se samo osjećaja koji tvoje biće lako obuzme, znaš onog zbog kojeg lako znaš da uzmeš osobu zdravo za gotovo, olako kao što si nekad nekog.
Pazi se, a ja? Tu sam da ti poželim sreću, da poželim da nadeš biće koje nosi zadnju puzlu za tvoju sliku ljubavi, iako si mili, ali ne i moj.

(Visited 179 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Hocu.ba praksa