Jedna o seronji

20 dec
Anonimna

Ma znaš šta, idite više i ti i tvoje preseravanje u pičku materinu.

Slušaj me, više nemam snage da izigravam glavnog pozitivca u tvom životu i da se vječno nadam da ćeš se ti probuditi i odjednom magično biti bolje i magično će sve da bude okej i magično više nećeš da budeš seronja i magično više nećeš da budeš depresivac. I magično više nećeš ganjati druge cure, magično ja neću više pokušavati biti sa drugim momcima i magično će biti samo nas dvoje za cijeli život.

Trudim se idiote, znaš da se trudim, trudim se godinama i tudim se danima i trudim se svake minute da sve u našim glavama bude okej i da pređemo preko naših sličnih gluposti. I onda mi je totalno usrano da to totalno useremo uvijek u zadnjoj minuti. Ono uvijek zaseremo.

I ne znam kako godinama uspijevamo zasrati minut do kraja utakmice. Vodimo 2:0 i onda vječno zaseremo i ostanemo na 2:2. Mene boli, tebe boli, ja serem, ti sereš, ja se naljutim, ti se naljutiš, ja krmam, ti me omekšaš i tako u krug. Pa jebem mu sve hajde više napravi rez.

U kurac krasni, zašto je tebi prvi nagon da meni javiš sve vijesti svog života, zašto ja želim da ti budeš tu kada sam sretna i kad me puca pozitiva ali i kad mrzim cijeli svijet? Zašto uvijek na kraju završimo pijući vino pored tvog kamina bjesomučno se ljubeći, seksajući i uzdišući? Koji je razlog tome što radimo? Čemu to? Zašto je uvijek tako jebeno dobar osjećaj kad isključimo svijet iz tih naših sat-dva i grlimo se i seremo o miru u svijetu dok ti puštaš poeziju da svira? Da li bismo mi uopće postojali van ovih zidova?

Da, čujem vibraciju svog mobitela iz hodnika, vjerovatno me zove on, moj dragi koji pretpostavlja da sam umorna od fakulteta već odavno u pidžami. I tvoje poruke sa laptopa čujem, vjerovatno je ona, djevojka kojoj prosipaš folove o zajedničkom životu i braku. Možda je i voliš. Možda i ja njega volim. Možda se ti i ja volimo.

Puštaš novu pjesmu, kažeš da te podsjeća na mene, grliš me i pitaš da li je sve ok.

“Aha, što ne bi bilo?”

“Ne znam, čudnu si facu napravila.”

“Ne razmišljam ni o čemu, poljubi me.”

Tako u nedogled nastavljam da te grlim i da se grčim u orgazmima dok  ne pripadamo jedno drugom…

I opet si me do kraja pisanja ovog teksta smekšao.

 

download

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin