Živjeti bez stresa: kurs Transcendentalne meditacije

4 feb

Život u kulturi stresa često tjera na nemilosrdno trošenje, i fizičko i psihičko, što prije ili poslije ostavi trag na poslu, privatnom životu, zdravlju, osjećaju sreće i entuzijazmu. Stres je, istina, teško izbjeći, no moguće mu je doskočiti.

Dozvolite sebi da živite bez negativnosti i stresa.

Višestruka istraživanja pokazala su kako meditacija znatno utječe na smanjenje stresa, depresije i tjeskobe te povećava prag tolerancije na bol. Meditacija posebno velik utjecaj ima na smanjenje psihičkog stresa, odnosno održavanje zdravog psihološkog stanja osobe.

Bez obzira na to imate li iskustva u meditaciji, transcendentalna meditacija (TM) umirit će vaš um, umanjiti brige i opustiti vam tijelo. S certificiranom učiteljicom TMa Dzejna Hadzic svladajte osnove ove tehnike kroz kurs od sedam koraka, i imate mogućnost da doživotno meditirate bez bilo kakvih dodatnih savjeta i znanja.

Kurs učenja tehnike TMa počinje sa uvodnim i pripremnim predavanjem u četvrtak 07.02.2019. u 18.00 h. U petak 08.02.2019. je dan lične instrukcije (jedan na jedan sa učiteljicom), kada polaznik uči tehniku, po satnici koja se dogovara individualno. Slijede tri dana provjere iskustva, svaki dan po sat vremena u terminima koji se grupno dogovaraju.

Broj mjesta je ograničen.

Za dodatne informacije i prijavu na kurs: [email protected] ili na +38762332602

Fb event

(Visited 105 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments