Zenica: Volite izazove? Prijavite se i učestvujte u društveno-odgovornim izazovima

10 jan
Rok prijave 13.01.2017

Omladinsko udruženje REaktiv poziva sve zainteresirane osobe od 15 do 20 godina, čije je prebivalište u Zenici, da se prijave za volontiranje na projektu „Izazov“.

Projekat „Izazov“ nastao je kao težnja da se kroz volonterski i društveno koristan angažman mladih doprinese lokalnoj zajednici i kreativnom pristupu zadacima.
Volontiranje je dobrovoljni rad i jedan je od kamena temeljaca civilnog društva jer oživljava najplemenitija stremljenja čovječanstva: zauzimanje za mir, slobodu, mogućnost izbora, sigurnost i pravičnost za sve ljude. Upravo volontiranjem na ovom projektu imate priliku da učestvujete u razvoju svoje lokalne zajednice uz razvoj osobne kreativnosti i slobode izražavanja.

Implementacija  projekta odvijat će se u januaru 2017.godine, a volonteri  čije prijave budu izabrane će biti pozvani na uvodni informativni sastanak.
Cilj našeg „Izazova“ je potaknuti kreativno stvaralaštvo među mladim ljudima i povećati stepen odgovornosti prema sredini u kojoj živimo.

Rok za slanje prijava je do 13.01.2017. (petak) do 23:59h, a prijaviti se možete na OVOM linku.

Za više informacija slobodni ste nas kontaktirati putem maila [email protected] ili putem telefona na broj 064 42 831 42.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin