Zenica: Međunarodni B2B događaj “ZEPS B2B 2017”

21 aug

Evropska poduzetnička mreža Federacije Bosne i Hercegovine, Zenička Razvojna agencija ZEDA u koorganizaciji s Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, Tehnološkim parkom Varaždin-Republika Hrvatska, Mariborskom razvojnom agencijom–Republika Slovenija i Ulutek Tehnološkom Razvojnom zonom, Nilüfer,Bursa,Turska, organizuju Međunarodni B2B događaj “ZEPS B2B 2017” koji će se održati na Međunardnom 24. Generalnom BH sajmu ZEPS i 14. Međunarodnom sajmu metala ZEPS Intermetal u Zenici, Bosna i Hercegovina.

B2B događaj “ZEPS B2B 2017” će se održati 4. oktobra 2017. na sajmu ZEPS, u Promotivnoj hali.

ZEPS je najveći sajam u Bosni i Hercegovini, a njegovi učesnici su veoma zadovoljni postignutim rezultatima. Ovaj sajam je najposjećeniji događaj ove vrste u Bosni i Hercegovini, a izuzetan broj posjetilaca je njegova najatraktivnija karakteristika. U protekla 23 Generalna BH sajma, učestvovalo je 11.182 izlagača, a sajmove je posjetilo 1.414.457 posetilaca. Generalni BH sajam ZEPS je mesto za promociju kompanija iz različitih grana/sektora, kolektivne izložbe zemalja, regija, općina, udruženja. Sajam je strukturiran u određenim jedinicama – blokovima (12 blokova).
U sajamskom bloku se izlažu određene oblasti i proizvodne grane, jezgra budućih specijalizovanih sajmova. Tako je deset godina ranije, nekada blok prerade metala je prerastao u Međunarodni sajam metala ZEPS INTERMETAL.

Pozivaju se: Kompanije, MSP-a, institucije, organizacije.

Teme možete pronaći ovdje.

ZAŠTO UČESTVOVATI?

B2B susreti pružaju dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodne partnere na Sajmu. Učesnicima se nudi da biraju svoje potencijalne partnere u skladu sa svojim potrebama i informacijama o poslovanju i interesima partnera. Ovo se onda pretvara u listu sastanaka koji se odvijaju na određenom mjestu i tačno vrijeme. Svaki učesnik ima svoju listu sastanaka, najmanje dan prije događaja.

Učešće na B2B susretima “ZEPS B2B 2017” je besplatno. Učesnici nabavljaju ulaznicu za sajam i snose svoje troškove smještaja i putovanja.

ROKOVI

  • 25. septembar 2017: Online registracija (kreirajte svoj profil saradnje )
  • 29. septembar 2017: Izaberite zanimljive profile i rezervišite B2B sastanke
  • 4. oktobar 2017: B2B susreti „ZEPS B2B 2017”.

Sve informacije o B2B susretima, uključujući registraciju, on-line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici.
Za eventualna pitanja, kontakt osoba u Zeničkoj razvojnoj agenciji ZEDA je Alma Bečirović
(e-mail: [email protected]); Telefon: +387 32 445 830

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments