Zenica: Besplatan kurs engleskog jezika

2 jan

Novi upis na besplatan kurs engleskog jezika u Zenici – Neka vaša novogodišnja odluka bude učenje novog stranog jezika. LPR Centar ponovno otvara upis za engleski jezik u Zenici.

Naš program podrazumijeva učenje engleskog jezika u skladu sa  Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike, a razine na koje se možete prijaviti putem naše web stranice www.centarlpr.com su sljedeće: A1 (beginner), A2 (elementary),B1(pre-intermediate),B2 (upper-intermediate), C1 (advanced).

Već nekoliko godina u saradnji s Europskim centrom za obrazovanje El Roi pružamo edukaciju prvenstveno za marginalizirane skupine koje u sklopu projekta imaju besplatnu edukaciju, a nakon toga i edukaciju za sve ostale polaznike koji su željni novih znanja i vještina.

Svi smo i više nego svjesni da je učenje stranih jezika postao imperativ. Jako je bitno ulagati u sebe i svoje znanje te se svakodnevno educirati. Mi smo ti za Vas. Kurs je u potpunosti  besplatan za socijalno ugrožene skupine, a za polaznike koji ne spadaju u socijalno ugrožene skupine mjesečna članarina iznosi 27 KM.  Prijavite se, čekamo Vas.

Sve dodatne informacije možete dobiti i na službenu e-mail adresu: [email protected] Prijave traju do 10. januara 2017.

Zenicablog.com

(Visited 11 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin