Želite raditi u Turskoj ili Češkoj? Kompanija Lufthansa InTouch zapošljava!

9 aug

Prošlogodišnja uspješna suradnja između kompanija Lufthansa InTouch i Kolektiv – Posao.ba je rezultirala sa 12 zaposlenih osoba iz BiH, te otvorila vrata mladima u BiH za dodatne pozicije u Lufthansinim centrima u Brnu i Istanbulu.

U cilju lakšeg povezivanja domaće radne snage sa velikim svjetskim kompanijama, kompanija Kolektiv – Posao.ba je od 2015. godine pokrenula agenciju za regrutaciju – Kolektiv Recruitment, koja zapošljava kandidate isključivo u inostrane kompanije diljem Europe, SAD-a i Gulf regije.

Trenutno je Kolektiv Recruitment ponovno u aktivnoj potrazi za osobama koje poznaju engleski i njemački jezik, a koje bi željele raditi u Lufthansinim korisničkim centrima u Brnu (Češka Republika) ili Istanbulu (Turska). Pored toga, otvorena je još jedna pozicija u korisničkom centru u Brnu za osobe koje poznaju italijanski i engleski jezik.

Osim poznavanja jezika, od kandidata se traže i odlične komunikacijske vještine, osnove poznavanja rada na računaru i spremnost na učenje. Neke od dužnosti koje ove pozicije podrazumijevaju su: pružanje podrške putnicima u vezi rezervacije letova, bonus frequent flyer programa, prodaje karata i drugih usluga koje ova međunarodna kompanija nudi.

Kompanija Lufthansa InTouch obezbjeđuje radne dozvole za svoje radnike, te nudi stimulativan finansijski paket kao i značajne popuste na Lufthansine letove širom svijeta.

Kako se prijaviti?

Zainteresirani za rad u Lufthansi će imati priliku saznati više detalja o mogućnosti zaposlenja u ovoj kompaniji i procesu selekcije na sajmu koji će se održati 08.09.2016. godine u Banjoj Luci na naknadno definiranoj lokaciji. Sajam će biti poluotvorenog tipa, te će svi zainteresirani moći prisustvovati ukoliko se prethodno najave e-mailom na adresu [email protected] ili pozivom na broj +387 33 204 595. Broj mjesta je ograničen.

Na portalu Posao.ba su objavljeni oglasi za posao u Istanbulu sa znanjem njemačkog jezika, u Brnu sa znanjem njemačkog jezika i Brnu sa znanjem italijanskog jezika, gdje se zainteresirani mogu prijaviti za željenu poziciju u spomenutoj kompaniji.

Posao.ba

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin